Devrilen aracı elleriyle kaldırdılar

İki sokağın birleşiminde çarpışan iki araçtan biri takla atarak devrildi. Yardıma koşan vatandaşlar devrilen aracı elleriyle düzelttikten sonra yaralılara yardım ettiler.

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde iki sokağın birleşiminde hafif ticari araçların çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Çarpışmanın etkisi ile devrilerek yan yatan aracı ise çevredeki vatandaşlar kendi imkanları ile düzelterek yaralıların yardımına koştu. Bu anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Adapazarı ilçesi Yenidoğan Mahallesinde bulunan Ana Sokak istikametinden Yeni Bosna Caddesi’ne doğru seyir halinde olan 54 AAT 142 hafif ticari araç ile Pembe Sokak üzerinde seyir halinde olan 48 ABF 791 plakalı hafif ticari araç sokak birleşiminde çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile 54 AAT 142 plakalı araç devrildi. Yan yatan aracı gören çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koşarak, durumu yetkililere bildirdi. Vatandaşlar, devrilen aracı saniyeler içerisinde kendi imkanları ile düzeltirken bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İsimleri henüz öğrenilemeyen toplam 3 yaralı bölgeye gelen ambulanslar ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların, durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, konu ile ilgili inceleme başlatıldı.

Meydana gelen trafik kazası güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; iki sokak birleşiminde araçların çarpışması sonrasında bir aracın devrilerek yan yatması ve kazayı gören vatandaşların yardıma koştuğu anlar yer aldı.

İHA

Devrilen aracı elleriyle kaldırdılar ile ilgili etiketler Sakarya kaza yardım

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.