Devletin zirvesini buluşturan nikah!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski özel kalem müdürü Mustafa Gündoğan oğlu İbrahim, Şevval Özçelik ile dünyaevine girdi. Genç çiftin şahitliklerini TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en zor zamanlarında yanında olan kadim dostu, eski Özel Kalem Müdürü Mustafa Gündoğan'ın oğlu İbrahim dünya evine girdi.

Özçelik ailesinin kızları Şevval ile İbrahim'in Avrasya Kültür Merkezi'ndeki nikahları tam anlamı ile devletin zirvesini buluşturdu. 

Devletin zirvesini buluşturan nikah!

Genç çiftinİBB Başkanı Mevlüt Uysal tarafından kıyılan nikahlarında şahitliklerini Meclis Başkanı Binali Yıldırım ile TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman yaptı. 

Devletin zirvesini buluşturan nikah! - Resim : 2

Törende Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrakİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat KurumAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın yanısıra siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. 

Devletin zirvesini buluşturan nikah! - Resim : 3

SuperHaber olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

Devletin zirvesini buluşturan nikah! - Resim : 4

Devletin zirvesini buluşturan nikah! - Resim : 5

Devletin zirvesini buluşturan nikah! - Resim : 6

 

 

 

 

 

Devletin zirvesini buluşturan nikah! ile ilgili etiketler Binali Yıldırım Berat Albayrak Süleyman Soylu mustafa gündoğan Mustafa Ataş
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.