Devletin makam araçlarını eleştiren Akşener'in lüks aracı dudak uçuklatıyor

Her fırsatta devlette makam aracı israfı olduğunu söyleyen İYİ Parti lideri Meral Akşener, Samsun ziyaretindeki lüks araç konvoyu ile 'pes' dedirtti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun'un İlkadım, Bafra ve Atakum ilçelerini ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Meral Akşener ve İYİ Parti yönetiminin konvoyundaki araçlar dikkat çekti.

Her fırsatta devlette makam aracı israfı olduğunu söyleyen İYİ Parti lideri Meral Akşener'in konvoyundaki araçlar, fiyatları ile dudak uçuklatıyor.

Makam araçlarının israf olduğunu savunan Akşener'in bindiği makam aracı Audi A8 Long’un fiyatı tam tamına 3 milyon 108 bin TL. Meral Akşener'in sözleriyle çelişen aracını gören vatandaşlar hayrete düştü.

 

Devletin makam araçlarını eleştiren Akşener'in lüks aracı dudak uçuklatıyor ile ilgili etiketler Meral Akşener lüks araç makam aracı Samsun ziyareti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.