Devlet Tiyatroları'nın bilet alımlarında bir yenilik hayata geçti

Devlet Tiyatrolarının (DT) biletleri, afiş ve broşürlerdeki QR kod'lar kullanılarak alınabilecek. DT'den yapılan yazılı açıklamada, dijital dünyanın kolaylıklarını tiyatro sektörüne taşıyan DT'nin bilet alımlarında bir yeniliği hayata geçirdiği ifade edildi.

Buna göre Devlet Tiyatroları'nın resmi sosyal medya sayfalarında yer alan oyun, festival, afiş ve broşür gibi tanıtımlarda 19 Aralık'tan itibaren QR kod yönlendirmesi yapılacak.

Tanıtımların altında yer alan QR kod, bilet almak ya da oyunla ilgili bilgi edinmek isteyen sanatseverler tarafından mobil telefonlara okutulabilecek. Bu durumda bilet alınan web sayfası görüntülenecek ve bu sayede bilet daha kolay alınabilecek.

Açıklamada DT'nin, QR kodlu tanıtım çalışmasıyla daha çok kişiye ulaşmayı hedeflediği bildirildi.

DEVLET TİYATROLARI'NDAN BÜYÜK YENİLİK

Devlet Tiyatroları'nın resmi internet istesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


“Bilet Alımlarında QR Kod Dönemi”

Devlet Tiyatroları, bilet alımlarında önemli bir yeniliği hayata geçiriyor. Resmi sosyal medya hesaplarında yer alan tanıtımlarına dijital bir bakış açısı getiren Devlet Tiyatroları, QR kod kullanımını tiyatroseverlerin hizmetine sunacak.

Devlet Tiyatroları, dijital dünyanın kolaylıklarını tiyatro sektörüne taşıyacak ve 19 Aralık tarihinden itibaren Devlet Tiyatrolarının sosyal medya sayfalarında yayınlanan oyun, festival, afiş, broşür gibi tanıtımlarda QR kod yönlendirilmesi yapacak.

Tanıtımların altında yer alan QR kodlar, bilet almak ya da oyunla ilgili genel bilgi edinmek isteyen sanatseverler tarafından mobil telefonlara okutulduğunda, bilet alınan web sayfası görüntülenecek ve bu sayede bilet alımı çok daha kolay yapılacak.

QR kodlu etkili tanıtım çalışmasıyla daha çok kişiye ulaşmayı hedefleyen Devlet Tiyatroları, her geçen gün hem takipçilerine hem de sanatseverlere fayda sağlayacak önemli çalışmalara imza atıyor.

Devlet Tiyatroları'nın bilet alımlarında bir yenilik hayata geçti ile ilgili etiketler tiyatro devlet tiyatroları DT tiyatro bileti
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.