Devlet Kuşu filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

21 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan Devlet Kuşu adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Devlet Kuşu hangi kanalda? Devlet Kuşu oyuncuları kimlerdir?

21 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan Devlet Kuşu adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Devlet Kuşu 1980 yılında vizyona girmiştir..

DEVLET KUŞU FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Gecekondu mahallesinde yaşayan Mustafa, komşularının kızı Aynur'u sevmektedir. Ancak, girdiği işlerde tutunamayan Mustafa, aylak aylak dolaşmakta ve arkadaşlarıyla bir köfteci dükkanı açmanın hayallerini kurmaktadır. Annesi ve babası onun bu durumundan rahatsızdır. Bir gün mahalleye Zülfikar adında bir iş adamı gelir ve buraya kızı Hülya'nın adını vereceği bir apartman dikeceğini söyler. Mustafa'nın babasını da araziye bekçi yapar. Evde canı sıkılan şımarık kız Hülya, bir gün babasıyla mahalleye gelir ve hayranı olduğu Belmondo'ya benzettiği Mustafa'ya aşık olur. Ailesinin baskısıyla Zülfikar Bey'in emrine girmeye başlayan Mustafa, zamanla sevgilisi Aynur ve arkadaşlarından kopmaya başlar. Ancak Mustafa, parayla mutluluğun gelmeyeceğini bilmektedir.

DEVLET KUŞU FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Memduh Ün, Sehra Uçar

Oyuncular: Kemal Sunal, Zühal Ardahan, Garibe Gündem, Levent Dönme

Tür: Dram, Duygusal, Komedi

Yapım Yılı: 1 Eylül 1980 / 1 Saat 22 Dk

Devlet Kuşu filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Kemal Sunal Star TV Devlet Kuşu filminin konusu nedir oyuncuları kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.