Devlet kurumları ve belediyelere KPSS şartsız personel alımı! İşte sınavsız işçi alımı yapan yerler

Devlet kurumların sınavsız KPSS şartlı veya şartsız memur ve personel alımları sürüyor. Başta THY olmak üzere Ticaret Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TCDD ve bazı belediyelere işçi alımı yapılıyor. İşte, sınavsız personel alımı yapan yerler…

Devlet kurumları KPSS şartlı ya da şartsız personel alımlarına devam ediyor. 2022 yılının sonları yaklaşırken kamu kurum ve kuruluşları boş kadrolarını doldurmak için personel alımlarına hız veriyor. Son gelen haberler doğrultusunda toplamda yaklaşık 4800 memur ve personel alımı yapılıyor.

Bazı bakanlıklar, belediyeler ile kamu kurum ve kuruluşlarına 4800’a yakın memur ve personel alımı yapılacağı konusunda ilanlar yayınlandı. Bu doğrultuda; Ticaret Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TCDD ile Bayburt ve Konya Büyükşehir Belediyesi’de işçi alımı gerçekleştiriyor.

Ticaret Bakanlığı taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 175 Genel İdare Hizmetleri Sınıfında Ticaret Denetmen Yardımcısı memur alımı yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamasında Bakanlık bünyesinde görevlendirilmek üzere 1200 Yurt Yönetim personeli alımı gerçekleştirileceğini söyledi.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Bolat ise 1100’ü pilot olmak üzere 1500 kabin memuru alımı yapılacağını duyurdu.

TCDD tarafından yapılan duyuruda ise 3 farklı ilanla toplamda 102 sürekli işçi alımı yapılacağı ifade edildi.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara göre; Bayburt Belediyesi iştiraki olan Baybel bünyesine Beden İşçisi pozisyonunda 100 personel alımı, Konya Büyükşehir Belediyesi şirketine bağlı Konya Sanat Kültür ve Spor Faaliyetleri A.Ş bünyesinde istihdam etmek üzere farklı mesleklerden 118 personel alımı yapılacağı belirtildi.

Devlet kurumları ve belediyelere KPSS şartsız personel alımı! İşte sınavsız işçi alımı yapan yerler ile ilgili etiketler KPSS personel alımı sınavsız
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.