Devlet hastanelerinde 'SMS' dönemi resmen başlıyor!

Devlet Hastanelerinde yaşanan yoğunluğun önüne geçilmesi için her geçen gün yeni bir proje tasarlanıyor ve uygulamaya alınıyor. Yeni uygulamayla birlikte hastalar sıraları geldiğinde cep telefonlarına mesaj alacaklar. CNN Türk'ten Fulya Öztürk'ün haberine göre , Projenin başladığı ilk hastane Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma hastanesi olacak. Projeyle birlikte uzun kuyrukların önüne geçilmesi planlanıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başhekim Yrd. Doç Dr. Emin Güneş, " Bu proje Sağlık Bakanlığımız tarafından oluşturuldu ve bize sunuldu. Bizim hastanemiz yoğun bir hastane çünkü bize en çok gelen şikayetler, bekleme süreleri, ilgisizlik, güler yüzsüzlük, endişe, bunların giderilmesi adına SMS uygulaması başlattık. Bu endişelerin tamamiyle ortadan kalkması için hastalarımızı SMS sistemiyle bilgilendireceğiz." dedi.

Devlet hastanelerinde 'SMS' dönemi resmen başlıyor! ile ilgili etiketler SMS devlet hastanesi kuyruk devrim karar
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.