Devlet erkanı Anıtkabir'e çıktı!

Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının 1920’de TBMM’yi kurup dosta düşmana “ulusal egemenliğimizi” ilan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 98. yılında tüm yurtta ilk günkü coşkusuyla kutlanıyor.

TÜRKİYE Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde 23 Nisan 1920 tarihinde açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 1’inci yılında çocuklara armağan edilen ‘Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’, yurt genelinde büyük bir coşku içinde kutlanmaya başlandı.

Ankara'daki törende devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti. Arslanlı yoldan yürüyerek mozoleye çelenk koyan TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve heyettekiler ardından saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı okudular. Törene Başbakan Yıldırım, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Bahçeli ile bakanlar katıldı. 

Devlet erkanı Anıtkabir'e çıktı!

İSMAİL KAHRAMAN ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI

Ardından Kahraman, Anıtkabir özel defterine mesajını yazdı. Kahraman, mesajında Türk milletinin ilerlemeye devam edeceğini belirtti.

Devlet erkanı Anıtkabir'e çıktı! ile ilgili etiketler 23 Nisan Anıtkabir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.