Devlet Başkanı Zelenskiy koronavirüse yakalandı

Koronavirüs salgını tüm dünyada yayılmaya devam ediyor. Virüs ünlü isimleri de ağına düşürüyor. Son olarak Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy de koronavirüse yakalandı. Basın serivisi Zelenskiy'nin test sonucunun pozitif olduğunu duyurdu.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı.

Ukrayna Devlet Başkanlığı Basın Servisi'nden yapılan açıklamada, "Maalesef, Devlet Başkanı Volodimir Zelensliy'nin koronavirüs testi pozitif sonuç verdi. Devlet Başkanı kendisini iyi hissediyor ve görevlerini karantinadan yerine getirmeye devam edecek" denildi.

Zelenskiy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dünyada Covid-19'un tehdit oluşturmadığı şanslı kimse yok. Tüm karantina önlemlerine rağmen benim de koronavirüs testim pozitif çıktı. Ateşim 37,5. Herkesin 36,6 olmasını diliyorum. Kendimi iyi hissediyorum. İzole olup çalışacağıma söz veriyorum. Çoğunluk Covid-19'u atlatıyor. Ben de atlatacağım. Her şey iyi olacak" ifadelerini kullandı.

Devlet Başkanı Zelenskiy koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Ukrayna Zelenskiy
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.