Devlet Bahçeli'nin Falling Stars tepkisi ne? Kayan yıldızlar akımı için ne dedi?

Sosyal medyada bir anda çığ gibi büyüyen Falling Stars (Kayan Yıldızlar) akımı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin diline düştü. Devlet Bahçeli'nin Falling Stars tepkisi ne? Kayan yıldızlar akımı için ne dedi? Ayrıntılar haberimizde...

Devlet Bahçeli, Türkçe'nin önemine dikkat çekerek affın çıkartılabileceğini söyledi. Bahçeli sosyal medyadaki 'Falling Stars (Kayan Yıldızlar)' akımını da eleştirdi. Devlet Bahçeli'nin Falling Stars tepkisi ne? Kayan yıldızlar akımı için ne dedi? Ayrıntıları bu haberde okuyabilirsiniz.

 Devlet Bahçeli'nin Falling Stars tepkisi ne? Kayan yıldızlar akımı için ne dedi?

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Türkçe'nin önemine dikkat çekerek affın çıkartılabileceğini söyledi. Bahçeli sosyal medyadaki 'Falling Stars (Kayan Yıldızlar)' akımını da eleştirdi.

Sosyal medyayı etkili bir şekilde kullanan siyasetçilerden olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından 26 Eylül 1932'de toplanan Birinci Dil Kurultayı'nın yıl dönümünde Türkçe'nin önemine dikkat çekti. Son zamanların popüler akımlarından "Falling Stars'ı (Kayan Yıldızlar)" eleştirdi.

Devlet Bahçeli'nin Falling Stars tepkisi ne? Kayan yıldızlar akımı için ne dedi? - Resim : 2

Bahçeli'nin konuyla ilgili yazdıkları şu şekilde:

"TÜRKÇE'YLE AFFI ÇIKARTIRIZ"
"Hakikaten Türkçe düşünürsek ayrık otlarını birer birer ayıklarız. Türkçe duruş gösterirsek milli vicdanın çağrısını işitiriz. Af ise beklenen çıkartırız, ekonomik kuşatmaysa yapılan yararız, siyasal kanama ve sosyal parçalanmaysa kurgulanan biz Türkçe’yle şer oyunu bozarız.

"YOZLAŞMIŞ AKINLARA İTİBAR ETMEYİZ"
Türkçe’yi bayraklaştırırsak, sosyal medyada yeni bir akım olarak yutturulmaya çalışılan, özel jet, lüks otomobil ya da villasında ayağı takılıp düşmüş gibi sahte poz verenlere kanıp yozlaşmış akınlara itibar etmeyiz. Ayakta bulamadıklarını yerde arayanlara kulak asmayız.

"DİL BAYRAMI'NI KUTLUYORUM"
Türkçe umudumuz, istiklal sancağımızdır. 26 Eylül 1932’de toplanan Birinci Dil Kurultayının yıldönümünde büyük Türk milletinin Dil Bayramı’nı kutluyorum. Türkçe’ye emek ve ömür veren, gelişmesi için fedakarca çaba gösteren kahraman ecdadımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum."

FALLING STARS (KAYAN YILDIZLAR) AKIMI
Sosyal medyanın yeni trendi Falling Stars (Kayan Yıldızlar) akımı oldu. Hollywood yıldızları başta olmak üzere milyonlarca Instagram kullanıcısı düşme konseptli farklı fotoğraflarını fallingstars etiketiyle paylaşıyor. Akımı ilk başlatan isim DJ Smash, özel jetten inerken kendini yere attı ve yakın arkadaşlarını etiketleyerek meydan okudu. Lena Perminova ve Natasha Poly gibi ünlü isimlerinde katıldığı akımda bir çok insanı kıskandıran hayatlarını sosyal medyada paylaşarak ilginç ve eğlenceli akıma öncülük ettiler.

Seda Sayan'ın da katıldığı akım MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tepkisini çekti.

 

Devlet Bahçeli'nin Falling Stars tepkisi ne? Kayan yıldızlar akımı için ne dedi? - Resim : 3

DEVLET BAHÇELİ
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur.

İlk öğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Dr. Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır.

Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti.

Dr. Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisinde öğrenci iken Ülkü Ocağı Kurucusu ve yöneticisi olarak görev aldı. 1970-1971 yıllarında Türkiye Milli Talebe Federasyonu Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu. Dr. Bahçeli, bir yandan aktif olarak Ülkücü Hareket'te yeralırken, diğer yandan da ilmi alandaki çalışmalarını devam ettirmiştir.

1972 yılından itibaren Ankara İktisadi ve Ticari İlimler akademisi ve bağlı Yüksek Okullarda İktisat Bölümü asistanı olarak görev almıştır. Dr. Bahçeli, yine 1970'li yıllarda Ülkücü Maliyeciler ve İktisatçılar Derneği'nin (ÜMİD-BİR) kurucularından, Üniversite Akademi ve Yüksekokullar Asistanları Derneği'nin (ÜNAY) kurucularından ve Genel Başkanlarındandır. İyi derecede İngilizce bilen Dr. Devlet Bahçeli, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde İktisat Doktorası yapmış ve aynı üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Politikasında Ana Bilim Dalı'nda 1987 yılına kadar öğretim üyeliği görevini sürdürmüştür.

Dr. Bahçeli yine bu süre içerisinde Türk-İslam alemi, Türkiye ve Dünya Ekonomisi, Türk Tarihi ve Dış Politika konularıyla ilgilenmiş ve bu alanlarda çalışmalar yapmıştır.

12 Eylül 1980 darbesinden sonra cezaevlerine doldurulan MHP ve Ülkücü kuruluşların yöneticileri ile mensuplarının haklı davalarının her platformda savunulmasında takdirle karşılanan çalışmalarda bulunmuştur.

Ülkücü kadroların yetişmesinde önemli görevler de üstlenen Dr. Bahçeli, Başbuğ Alparslan Türkeş tarafından göreve çağırılması üzerine 17 Nisan 1987 tarihinde üniversitesindeki öğretim üyeliği görevinden istifa etmiş, 19 Nisan 1987 tarihinde yapılan MÇP Büyük Kurultay'ında parti yönetimine seçilmiş ve Genel Sekreterlik görevine getirilmiştir.

MÇP ve MHP'nin yönetim kadrolarındaki görevi, günümüze kadar kesintisiz olarak sürmüştür. Çeşitli zamanlarda Genel Sekreterlik, Genel Başkan Yardımcılığı, Merkez Yürütme Kurulu Üyeliği, Merkez Karar Kurulu Üyeliği, Genel Başkan Baş-Danışmanlığı görevlerinde bulunan Dr. Devlet Bahçeli, 6 Temmuz 1997 tarihli 5'nci Olağanüstü Kongre sonrasında MHP Genel Başkanı görevini üstlenmiştir.

05 Kasım 2000, 12 Ekim 2003, 19 Kasım 2006, 8 Kasım 2009 ve 4 Kasım 2012 tarihlerindeki MHP Olağan Büyük Kongreleri'nde tekrar Genel Başkan seçilmiştir.

Devlet Bahçeli'nin Falling Stars tepkisi ne? Kayan yıldızlar akımı için ne dedi? ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli falling stars tepkisi kayan yıldızlar ne dedi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.