Devlet Bahçeli'den sert tepki: İsrail hükümetini lanetliyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail polisinin Mescid-i Aksa'da namaz kılan insanlara yönelik gösterdiği zulmü kınadı. Bahçeli, "Ramazan ayı boyunca Filistinli kardeşlerimizin inanç ve ibadet özgürlüğüne musallat olan, Harem-i Şerif’in statüsünü hedef alan İsrail hükümetini lanetliyorum." ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail'in Mescid-i Aksa'da kadın çocuk ayırmadan namaz kılan halka yönelik alçak saldırısını sert bir dille kınadı.

"PLANLI BİR BARBARLIKTIR"

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "İsrail, dün akşam Yatsı Namazı esnasında, Mescid-i Aksa’da toplanmış din kardeşlerimize ses bombası ve plastik mermiyle saldırmıştır. Bu mütecaviz saldırganlık Ramazan ayının son cumasında, Kadir Gecesi’nin de bir gün öncesinde vuku bulmuştur. Yani planlı bir barbarlıktır." dedi.

 

"FİLİSTİN İKİ ATEŞ ARASINDADIR"

İsrail'in bir terör devleti olduğunu belirten Bahçeli, "Şiddeti politik enstrüman olarak kullanmaktadır. Diğer yanda Batı Şeria’da sürekli kamçılanan Yahudi yerleşimci terörü mazlumları evinden barkından çıkarmaktadır. Kudüs yaslıdır, Gazze hüzünlüdür, Batı Şeria gariptir, Filistin iki ateş arasındadır." açıklamasını yaptı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli açıklamalarına şöyle devam etti:

"Siyonizm’in katliamları biliniyorken, zulüm markası bu karanlık zihniyetle ortak bir geleceğin hayalini kurup hedeflerini paylaşan bazı İslam ülkelerine ne söylenmelidir? Hakikat ve hakkaniyet çizgisinde buluşmaktan aciz kalanların varlığını korumaları nasıl beklenmelidir?"

"KUDÜS'Ü SİYONİST KUMPASLARA ESİR BIRAKMAYIZ"

"Kudüs ilk göz ağrımız, ilk sevdamız, ilk yönümüz, Miracımızın ebedi emaneti, inancımızın ezeli onurudur. Kaşgar’dan nasıl taviz vermiyorsak, Kerkük’ten nasıl vazgeçmiyorsak, Kudüs’ten de aynı şekilde vazgeçmeyiz, Siyonist kumpaslara esir bırakmayız."

 

Devlet Bahçeli'den sert tepki: İsrail hükümetini lanetliyorum ile ilgili etiketler bahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.