Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: Kendisini bekleyen makus sondan kurtarmaz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik 'Sözde Cumhurbaşkanı' açıklamasına sert tepki gösterdi. Bahçeli, ''Seçilmiş Cumhurbaşkanı'na sözde diyen CHP Genel Başkanı'nın hukuka ve milli iradeye savaş açması, kendisini bekleyen makus sondan asla kurtaramayacaktır'' ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün öğle saatlerinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada basın toplantısı düzenleyen Kılıçdaroğlu, Sözcü gazetesinin Ayasofya'yı 2020 yılının felaketleri arasında göstermesinin ardından gazeteye tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı.

Erdoğan'ın ''Ben Sözcü okumuyorum, siz de para verip almayın'' ifadelerini eleştiren CHP lideri, 'Sözde Cumhurbaşkanı' ifadesini kullandı. Söz konusu ifadeler büyük tepki topladı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, açıklamalara ilişkin ''Yassıada zihniyeti'' ifadelerini kullanırken, İletişim Başkanı Fahrettin Altun da ''Acziyetin sembolü'' ifadelerini kullanmıştı. 

BİR TEPKİ DE BAHÇELİ'DEN: MAKUS SONDAN ASLA KURTARMAZ

Öte yandan söz konusu açıklamalara ilişkin bugün değerlendirme yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, ''ABD'nin seçilmiş Başkanı'na ve seçim sonuçlarına saygı duyan, ama seçilmiş Cumhurbaşkanı'na sözde diyen CHP Genel Başkanı'nın hukuka ve milli iradeye savaş açması, kendisini bekleyen makus sondan asla kurtaramayacaktır''  ifadelerini kullandı.

''HDP BEDEL ÖDEMELİDİR''

Geçtiğimiz günlerde kapatılması yönünde çağrı yaptığı HDP'ye ilişkin de konuşan
Bahçeli, ''HDP, 6-8 Ekim olaylarının, hendek terörünün ve bölücülüğe mihmandarlık yapmanın bedelini kanun, millet ve tarih önünde ödemelidir.'' şeklinde konuştu.

 

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: Kendisini bekleyen makus sondan kurtarmaz ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli MHP CHP Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.