Devlet Bahçeli'den Ahmet Şık'a 'alçak' tepkisi: Yeri Meclis değil, parmaklıklardır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, devlete 'katil' diyen TİP Milletvekili Ahmet Şık'a sert sözlerle tepki gösterdi. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, Şık'ın yerinin Meclis değil, parmaklıklar olduğunu ifade ederek, "Böyle bir alçak TBMM'de bizimle aynı havayı teneffüs ediyor." dedi.

HDP’den istifa ettikten sonra TİP’e geçen İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, Ruşen Çakır’ın yayınına konuk olarak sorularını yanıtladı. Ahmet Şık’ın programda sarf ettiği “Devleti yıkmamız gerek”, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti katildir” sözleri ise tepkiyle karşılandı.

Şık hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından resen soruşturma başlatıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de bugünkü grup toplantısında Şık'a ağır ifadelerle yüklendi.

"BİZİMLE AYNI HAVAYI TENEFFÜS EDİYOR"

Bahçeli, "TİP'li bir milletvekilinin iftiraları karşında ne yapacağız? Bu hainin dokunulmazlığını kaldırıp adalete teslim etmeyecek miyiz? TBMM'de bizimle aynı havayı teneffüs ediyor." dedi.

"AYIK OLDUĞU YER DEMİR PARMAKLIKLARIN ARKASIDIR"

Şık'ın HDP'lilerden cesaret alan bir suçlu olduğunu ifade eden Bahçeli, "Bilmelidir ki, Türkiye Cumhuriyeti katil olsaydı bugün bulunduğun yer TBMM değil mezarlık olurdu. Bu aşağılık tiplere tahammül edemeyiz. Bu bölücünün layık olduğu yer demir parmaklıkların arkasıdır. HDP terörizmin siyaset ayağıdır. HDP'nin kapatılması siyasetten, demokrasiden kaydının silinmesi namus borcudur." diye konuştu.

 

 

Devlet Bahçeli'den Ahmet Şık'a 'alçak' tepkisi: Yeri Meclis değil, parmaklıklardır ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli MHP tıp ahmet şık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.