Devlet Bahçeli, tarihi anlaşma için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, anlaşmanın mimarı olarak Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilen Tahıl Sevkiyatı Anlaşması imza törende hazır bulunmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaların atılmasının ardından MHP Lideri Devlet Bahçeli ile telefonda görüştü. Bahçeli, bu süreçte ortaya koyduğu gayret için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tebrik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilen Tahıl Sevkiyatı Anlaşması imza törenin ardından Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Bahçeli görüşmede Ukrayna depolarında bekleyen tahılın Karadeniz üzerinden ihracı için Türkiye’nin Ukrayna ve Rusya makamlarıyla ve Birleşmiş Milletler yetkilileriyle yürüttüğü süreç neticesinde imzalanan anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, bu süreçte ortaya koyduğu gayret için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tebrik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye teşekkür etti.

 

 

Devlet Bahçeli, tarihi anlaşma için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Bahçeli tahıl sevkiyatı anlaşması imza töreni görüşme

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.