Devlet Bahçeli son hali fotoğrafı! Bahçeli'nin hastalığı nedir?

Devlet Bahçeli son hali fotoğrafı! MHP lideri Devlet Bahçeli yaşadığı rahatsızlığı nedeniyle istirahat ediyordu. Bahçeli, 22 gün sonra MHP Genel Merkezi'ne gelerek mesaisine başladı.İşte Bahçeli'nin son hali...

Devlet Bahçeli son hali fotoğrafı! MHP lideri Devlet Bahçeli 22 gün sonra MHP Genel Merkezi'ne gelerek mesaisine başladı.MHP liderinin sakallı görüntüsü dikkatlerden kaçmadı. Peki Devlet Bahçeli'nin hastalığı nedir? Detaylar haberimizde...

Devlet Bahçeli, yaşadığı üst solunum yolu rahatsızlığının ardından, 22 gün sonra MHP Genel Merkezi'ne gelerek mesaisine başladı.

SAKALLI GÖRÜNTÜSÜ DİKKAT ÇEKTİ

Bahçeli, girişte kendisini bekleyen partilileri selamladı, partililer Bahçeli'yi sloganlarla karşıladı.

MHP liderinin sakallı görüntüsü dikkat çekti.

İşte Bahçeli'nin ilk görüntüsü...

Devlet Bahçeli son hali fotoğrafı! Bahçeli'nin hastalığı nedir?

DEVLET BAHÇELİ

1948 yılında Osmaniye'de doğan Devlet Bahçeli, Türkmen kökenlidir. Babası Salih Bahçeli, Osmaniye'nin tanınmış çiftçi ve tüccarlarındandı. Bahçeli'nin annesinin adı ise Samiye'dir. Fettahoğulları olarak bilinen geniş ve köklü bir Türkmen ailesine mensup olan Bahçeli, ailenin 4 çocuğundan biriydi. Babasının ilk evliliğinden olan 2 kardeşi vardır.

Devlet Bahçeli son hali fotoğrafı! Bahçeli'nin hastalığı nedir? ile ilgili etiketler MHP Devlet Bahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.