Devlet Bahçeli neden bekar? MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Neden Evlenmedi?

Devlet Bahçeli neden bekar? MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Neden Evlenmedi? MHP Genel Başkanı ve Ülkücü Hareketin lideri Devlet Bahçeli'nin neden bekar olduğu ve evlenmediği konusunda meraklı araştırmalar sürüyor. Ülkücü hareketin tanınmış isimlerinden Oğuzhan Cengiz, “Türkmen Beyi Devlet Bahçeli” adlı kitapta Bahçeli'nin özel hayatına ilişkin detaylara yer verdi.

Devlet Bahçeli Neden bekar sorusu, siyasetle ilgili ilgisiz birçok kişinin merak ettiği konudur. Tüm hayatını siyasete ve ülkeye adayan MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin neden evlenmediği konusu Oğuzhan Cengiz'in hazırladığı 'Türkmen Beyi Devlet Bahçeli' adlı kitapta yer aldı.

DEVLET BAHÇELİ NEDEN BEKAR?

Oğuzhan Cengiz'in kitabı Türkmen Beyi Devlet Bahçeli, Bahçeli'nin özel hayatına dair birçok ipucu veriyor. Bahçeli kitapta, evlilik için “Bu bir kader meselesidir, üzerinde tartışma da yapılmaz, keşke demek de olmaz. Pişmanlık demeyelim ama aile kurulsaydı olurdu” yorumunu yapıyor.

Gazi Üniversitesi’nin eski rektörlerinden Prof. Rıza Ayhan ise “Son derece yakışıklıydı, titiz giyinirdi” dediği Bahçeli’nin evliliği konusunda şunları söylüyor: “Biz Devlet Bey’le neredeyse 18 saat beraber olduğumuz için biliyorum, başka şeylere vakit ayıramazdı. Bazen takılırdık: ‘Hocam bir evlilik yapsanız da bizim de önümüz açılsa, derdik...’ ‘Benim hayatım belli’ derdi. ‘Ya partiye ya ocağa ya da eve giderim... Benim şansım yok; artık sizin gayretinize, himmetinize kaldı bu iş’ diye de espri yapardı. Çok büyük bir gayrete çalıştığı için evliliğe fırsat bulamadı desem yeridir.”

Devlet Bahçeli kimdir neden evlenmemiş?

Ülkü Ocakları’nın 12 Eylül öncesi son genel başkanlarından Şefkat Çetin ise, Bahçeli’nin her izdivaç girişiminde olağanüstü olayların yaşandığını söylüyor. Çetin, Bahçeli’nin 39 yaşında olduğu 1987’den itibaren yapılan evlilik girişimlerini ve yaşanan durumları şöyle anlatıyor: “Annesi, evlilik işini pratiğe geçirecekti; ancak, rahmetli oldu. Kendisi seçim gezisindeyken annesinin vefatını duydu. Başbuğumuz’la birlikte Osmaniye’de cenaze namazına katıldı. Evlilik teşebbüsünün birinde de 1991 seçimleri devreye girdi. Şu anda da aile fertleri tarafından bir izdivacın hazırlığı olduğunu biliyoruz.”

kaynak:Milliyet

Devlet Bahçeli neden bekar? MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Neden Evlenmedi? ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.