Devlet Bahçeli Kütahya'da halka hitap etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kütahya'da halka hitap etti. Gündeminde ise S-400'lerin alınmasına karşı çıkanlar vardı. Bahçeli, "S-400'e FETÖ'cü alçaklar karşıdır, S-400'e PKK'lı caniler karşıdır, S-400'e küresel güçler karşıdır, S-400'e CHP, İP ve HDP karşıdır, yani zillet, ülke savunmasından rahatsızdır. " dedi...

31 Mart seçimlerinde 1 büyükşehir, 10 il, 133 ilçe ve 89 belde olmak üzere toplam 233 belediye kazanan MHP lideri Devlet Bahçeli, yeni kazandığı belediyelere teşekkür turlarına Söğüt'ten başlamıştı. Devlet Bahçeli ikinci durağı olan Kütahya'da vatandaşlara hitap etti.

S-400 MESAJI

Burada yaptığı konuşmada gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Devlet Bahçeli, Rusya'dan alına ve teslimatı başlayan S400'ler ile ilgili olarak, "Milli Güvenliğimizin sağlam esaslara bağlanmasında memnunuz." ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "S-400'e FETÖ'cü alçaklar karşıdır, S-400'e PKK'lı caniler karşıdır, S-400'e küresel güçler karşıdır, S-400'e CHP, İP ve HDP karşıdır, yani zillet, ülke savunmasından rahatsızdır. Onlar ne derlerse desinler S-400 ülkemize getirilmiştir. Duyum üzerine konuşup S-400'ün sarayın savunmasında kullanılacağını söyleyenler ise tek kelimeyle cahildir, köhnedir, kişiliksizdir, köksüzdür, iş birlikçidir." dedi.

 

Devlet Bahçeli Kütahya'da halka hitap etti ile ilgili etiketler MHP Devlet Bahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.