Devlet Bahçeli EYT konusundaki tavrını belli etti!

TBMM'de partililerle öğle yemeğinde bir araya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, EYT konusunda hükümetin tavrını desteklediğini belirtti.

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir grup toplantılarına katılmayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partililerle bir araya geldi.

Burada partililerle yemek yiyen Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kısa süreli bir sohbet de gerçekleştirdi.

BİZE GÖRE İSABETLİ OLMUŞTUR

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan MHP lideri, EYT konusundahükümetin tavrını desteklediğini belirterek şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanı'nın son konuşmasındaki değerlendirme bizim için de genel kabul gören bir değerlendirmedir. Sayın Cumhurbaşkanı ve hükümetinin de değerlendirmesi Türkiye açısından bize göre isabetli olmuştur."

Devlet Bahçeli EYT konusundaki tavrını belli etti!

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

 Sağlık durumu hakkında konuşulanlara netlik kazandıran MHP Lideri, sağlık durumuyla ilgili çirkin şeylerin konuşulduğuna dikkat çekti.

Allah'ın verdiği ömrü yaşamaya devam ettiğini dile getiren Devlet Bahçeli, "Allah'a bin şükür, dua edenler, iftira edenlerden çok çok fazla." şeklinde konuştu.

"SAĞLIĞIMLA UĞRAŞACAKLARI YERDE..."

MHP Genel Başkanı, şöyle konuştu; "Sağlık konusuyla ilgili çok şeyler yaptılar. Hala da söylüyorlar. Değişik şeyler yapıyorlar. Dikkatinizi çekti mi bilemiyorum. Ben ilk defa dışarı çıktığımda sakal bırakmıştım. Bu sakalı dikkate alarak; sağlığımla uğraşacakları yerde sakalımla uğraşsınlar diye bir açıklama yaptım. Fakat sakalla uğraşan çok az çıktı. Hala sağlıkla ilgili söylüyorlar.

"GEBERDİ DİYENLER, GEBERECEK DİYENLER..."

Ben herkese sağlık diliyorum. Çünkü sağlık her şeyin başı. Bizi eleştirenler, geberdi diyenler, geberecek diyenler... MHP böylelikle parçalanacak diyenler... İşte şimdi buradayız, arkadaşlarla beraberiz.

Devlet Bahçeli EYT konusundaki tavrını belli etti! ile ilgili etiketler MHP Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.