Kendall Jenner: Cinsel organımı kontrol edemiyormuşum gibi davranıyorlar

Amerikalı model Kendall Jenner, geçtiğimiz günlerde NBA oyuncusu Devin Booker ile görüntülendi. Adı sık sık basketbolcularla anılan dünyaca ünlü model, kendisi hakkında yapılan ''NBA oyuncuları Kendall'ı paslaşıyor'' yorumlarına verdiği tepkiyle yeniden gündeme geldi.

Dünyaca ünlü Amerikalı model Kendall Jenner, geride kalan gün en büyük spor organizasyonları arasında yer alan Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Phoenix Suns forması giyen yıldız oyuncu Devin Booker ile beraber görüntülendi. 

Kendall Jenner: Cinsel organımı kontrol edemiyormuşum gibi davranıyorlar

''NBA OYUNCULARI KENDALL'I PASLAŞIYOR''

Adı sık sık başka yıldız basketbolcularla da anılan Kendall'a, bir sosyal medya kullanıcısı tarafından ''NBA oyuncuları Kendall'ı paslaşıyor'' şeklinde imalı bir yorumda bulunuldu. Söz konusu videolu paylaşım Twitter'da binlerce beğeni aldı. 

Kendall'ın Simmons ile çıkmadan önce daha önce yine NBA oyuncusu Blake Griffin ile ilişkisi olduğu biliniyordu. Ayrıca; D’Angelo Russell, Jordan Clarkson ve Kyle Kuzma ile çıktığı söylentileri vardı, ancak Kendall bu söylentileri yalanlamıştı.

Kendall Jenner: Cinsel organımı kontrol edemiyormuşum gibi davranıyorlar - Resim : 2

''BANA CİNSEL ORGANIMI KONTROL EDEMİYORMUŞUM GİBİ DAVRANIYORLAR''

Ünlü model için yapılan yorumlar bununla da sınırlı kalmadı. Başka bir kullanıcı, söz konusu videonun altına yaptığı yorumla, ''Belki de o basketbolcularla paslaşıyordur'' ifadelerini kullandı. Bu paylaşım da binlerce beğeni alınca Kendall daha fazla sessiz kalamadı.

Söz konusu paylaşımı alıntılayarak olaya ilişkin değerlendirmede bulunan Kendall, ''Bana cinsel organımı tam olarak kontrol edemiyormuşum gibi davranıyorlar'' ifadelerini kullandı.

Bu paylaşım 100 bine yakın retweet alırken 600 bine yakın kişi tarafından beğenildi.

Kendall Jenner: Cinsel organımı kontrol edemiyormuşum gibi davranıyorlar - Resim : 3
 

Kendall Jenner: Cinsel organımı kontrol edemiyormuşum gibi davranıyorlar ile ilgili etiketler Kendall Jenner Twitter NBA Devin Booker
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.