DEVA Partisi'nin üst düzey yöneticisinden skandal ifadeler: Dodurga halkıyla böyle dalga geçti

Çankırı'nın Dodurga bölgesi yeniden belde statüsünü kazanınca seçime gidildi. Yapılan seçimlerde seçimi AK Parti adayı Hasan Hüseyin Kaşıkcı kazandı. Ancak DEVA Partisi'nin üst düzey yöneticisi olan DEVA Partisi Dışişleri Koordinatörü ve emekli büyükelçi Abdurrahman Bilgiç, yaptığı paylaşımlarla adeta Dodurga halkıyla ve seçim sonuçlarıyla dalga geçti.

Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Dodurga, yeniden belde statüsünü kazandı ve seçim yapıldı. Dodurga'da yapılan seçimde DEVA Partisinin adayı CHP ve İYİ Parti'nin desteğine rağmen 24 oy aldı. Seçimi AK Parti adayı Hasan Hüseyin Kaşıkcı kazandı.

SEÇİMİ VE DODURGA HALKINI KÜÇÜMSEDİ

Ancak bu seçim sonrasında DEVA Partisi'nin ağır toplarından biri olan DEVA Partisi Dışişleri Koordinatörü ve emekli büyükelçi Abdurrahman Bilgiç, Dodurga seçimlerinin sonucuyla dalga geçip, Dodurga halkını küçümseyen paylaşımlar yaptı.

DEVA Partisi'nin üst düzey yönetim kadrosunda yer alan ve geçmişinde de önemli bir mevki sahipliği yapmış bir ismin bu denli çirkin bir paylaşım yapması 'Yazıklar olsun' dedirtti. 

 

DEVA Partisi'nin üst düzey yöneticisinden skandal ifadeler: Dodurga halkıyla böyle dalga geçti ile ilgili etiketler DEVA Partisi Dışişleri Koordinatörü ve emekli büyükelçi Abdurrahman Bilgiç AK Parti adayı Hasan Hüseyin Kaşıkcı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.