DEVA Partisinden skandal çıkış FETÖ diyemedi, "cemaat" dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun KHK'lılar için vaadi tartışma konusu devam ederken 6'lı masadan skandal bir çıkış daha geldi. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, FETÖ için "cemaat ifadesini kullandı.

DEVA Partisi'nden FETÖ ile ilgili skandal bir çıkış geldi. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin FETÖ için "cemaat" ifadesini kullandı. Halk TV canlı yayınında konuşan Şahin, KHK'lılar konusunda açıklamalar yaparken FETÖ için "cemaat" dedi.

Şahin, 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin ardından gözaltına alınıp tutuksuz yargılanması için serbest bırakılmıştı. Şahin hakkında aynı soruşturma kapsamında iddianame hazırlanmıştı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun KHK'lılar konusundaki vaadi tartışma konusu olmaya devam ederken 6'lı masadan gelen son skandal çıkış sosyal medyada büyük tepki çekti.

DEVA Partisinden skandal çıkış FETÖ diyemedi, "cemaat" dedi ile ilgili etiketler Deva Partisi FETÖ cemaat idris şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.