DEVA Partisi'nden art arda iki istifa

DEVA Partisindeki istifalara iki yeni isim daha katıldı. Partinin kurucu üyelerinden Arzu Kılıçlar ve Nevim Bilici partilerinden istifa etti.

Ali Babacan'ın kurduğu Demokrasi ve Atılım Partisi'nde, HDP ile yakınlaşma ve parti politikalarına tepkiler sürüyor. İl teşkilatlarında peş peşe gelen istifa haberleri sonrası bu sefer 2 kurucu ismin istifa etti.

KURUCU İSİMLERDEN 2 İSTİFA

Partinin kurucu üyelerinden olan ve daha önce genel başkan yardımcılığı yapmış Arzu Kılıçlar ve Kurucular Kurulu üyesi Nevim Bilici'nin partiden istifa etti.

ARZU KILIÇLAR KİMDİR

Prof. Dr. Arzu Kılıçlar, 1974 yılında Ankara'da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Ankara'da tamamladı. Gazi Üniversitesi, Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi'ni bitirdi. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra, Eğitim Bilimleri Enstitüsü'nde Türkiye'nin Turizm Gelirlerindeki Sızıntılar Ve Bu Sızıntıların Hesaplanmasına Yönelik Bir Yaklaşım isimli teziyle doktor unvanını aldı.

Akademik kariyerini 2018 yılına kadar Gazi Üniversitesi'nde yürüten Kılıçlar, halen Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nde Profesör Öğretim Üyesi olarak görev yaptı. Kılıçlar'ın turizm, eğitim, örgüt ve liderlik gibi konularda yayınlanmış çok sayıda ulusal ve uluslararası bilimsel makaleleri ve kitabı bulunmaktadır. İngilizce bilen Kılıçlar evli ve iki çocuk annesidir.

NEVİM BİLİCİ KİMDİR

Nevim Bilici, 1967 yılında Trabzon'da doğdu. Bursa Kız Lisesi'ni bitirdi. 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Dergi, radyo ve TV programlarına metin yazarlığı yaptı. Orta derecede İngilizce bilen Nevim Bilici ev hanımıdır, evli ve 2 çocuk annesidir.




DEVA Partisi'nden art arda iki istifa ile ilgili etiketler istifa deva Ali Bababcan şok
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.