DEVA Partisi lideri Ali Babacan altılı masayı yok saydı: Bizden başka çıkış yok

Seçimlere kendi parti ve logolarıyla gireceklerini açıklayan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Her geçen gün bunu daha iyi anlıyorum. Ülkemizin bizden başka çıkışı yok" dedi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile eşi Zeynep Babacan, partilerinin Ankara il teşkilatında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. DEVA Partisinin 81 ilin tamamında bayramlaşma programı düzenlediğini söyleyen Babacan, partisinin seçim kararına ilişkin konuştu.

"DEVA PARTİSİ'NİN İKTİDARI OLMADAN SORUNLARIN ÇÖZÜLME İHTİMALİ YOK"

Babacan, "Ben her yerde açık açık söylüyorum. Çözersek biz çözeceğiz. Başka bir çözüm yok. Her geçen gün bunu daha iyi anlıyorum. Ülkemizin bizden başka çıkışı yok. DEVA Partisinin iktidarda olmadığı bir ülkenin sorunlarını çözme imkanı ve ihtimali yok. Bunu iyi görüyorum" ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan altılı masayı yok saydı: Bizden başka çıkış yok ile ilgili etiketler Ali Babacan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.