DEVA Parti'li başkandan canlı yayında küfür

Ali Babacan'ın DEVA Partisi'nin Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, yerel bir televizyonda canlı yayına konuk oldu. Yayına başlanıldığının farkında olmayan Keleş, "Üçü de a… s... Zonguldak’ın" şeklindeki küfrü canlı yayında duyuldu. Sunucunun şaşkınlığı ise yüzünden okundu.

 Yerel televizyon kanalı Kanal Z'de Murat Altay'ın sunduğu Zonguldak'ın Nabzı programına katılan Deva Partisi İl Başkanı Fatih Keleş canlı yayında küfür etti.

"A… S... ZONGULDAK’IN"

Yayının başladığının farkında olmayan Fatih Keleş'in "Erhan Çakmak’ı da şey yapacaksın. Üçü de a… s... Zonguldak’ın" şeklindeki küfürlü sözleri canlı yayında duyuldu.

DEVA Parti'li başkandan canlı yayında küfür

SUNUCU ŞEKİLDEN ŞEKLE GİRDİ

Sunucu Murat Altay, giriş anonsu yapmaya hazırlandığı sırada sözlerin duyulduğunu anlayınca şekilden şekle girdi.

DEVA Parti'li başkandan canlı yayında küfür - Resim : 2

Kısa süreli şaşkınlık yaşayan sunucu, durumu kurtarma çabasına girişerek konuyu Keleş'in geçirdiği trafik kazasına getirdi.

AYNI MEDYA ORGANINDA KÖŞE YAZARI

Öte yandan DEVA Parti'li başkanın kastettiği Erhan Çakmak isimli kişinin aynı medya organına ait gazetede köşe yazarı olduğu öğrenildi.

DEVA Parti'li başkandan canlı yayında küfür - Resim : 3

AÇIKLAMA YAPARAK ÖZÜR DİLEDİ 

DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, yayın sonrası konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Kamuoyu ve yayıncı kuruluştan özür dileyen Keleş, "30 Ocak tarihinde katılmış olduğum Murat Altay’la Zongudak’ın Nabzı Programında yaşanan talihsiz olayın üzüntüsü içerisindeyim. Murat beyle yaptığımız sohbetin devamı sırasında hiçbir kişi veya kurumu hedef almadan espri şeklinde sarf ettiğim sözlerim canlı yayına yansımış ve farklı yorumlara neden olmuştur. Üzgün olduğumun bilinmesini ister ve bu sebepten dolayı bütün samimiyetim ve içtenliğimle kamuoyundan, yayıncı kuruluştan ve Zonguldaklı hemşehrilerimizden özür dilerim" dedi. 

 

DEVA Parti'li başkandan canlı yayında küfür ile ilgili etiketler Deva Partisi Zonguldak canlı yayın küfür

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.