DEVA Parti'li Aygören görevi kabul etmedi

Boğaziçi Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Melih Bulu'nun danışman olarak atadığı Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Aygören görevi kabul etmeyeceğini açıkladı. DEVA Partisi kurucularından olan Aygören, açıklamasını sosyal medya hesabından yayınladı.

Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne göreve başlamasından sonra, Bulu'nun yardımcılığını ve danışmanlığını üstlenecek isimler belli oldu.

Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu Rektör Yardımcısı, Uluslararası Ticaret Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Aygören Rektör Danışmanı olarak görevlendirildi.

GÖREVİ KABUL ETMEYECEĞİNİ AÇIKLADI

Ancak Oğuzhan Aygören görevi kabul etmeyeceğini açıkladı. Twitter hesabından paylaştığı açıklamada 'sürpriz bir şekilde atandığını öğrendiğini' belirten Aygören, "Bu atamayı kabul etmemin mümkün olmadığını tüm kamuoyu ile paylaşmak isterim" dedi.

Aygören, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Bizim Türkiye’yi koskoca bir Boğaziçi yapmaya ihtiyacımız var” derken, öğrencilere polis müdahalesinin, ayrıştırıcı ve hedef gösterici mesajların doğru olmadığını, bu nedenle Bulu’nun yaptığı atamayı kabul etmesinin mümkün olmadığını söyledi.

PARTİ YOLLARINI AYIRACAĞINI DUYURMUŞTU

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, Aygören'in görevi kabul etmesi halinde parti ile yollarının ayrılacağını duyurmuştu.

İşte yapılan o açıklama:

DEVA Parti'li Aygören görevi kabul etmedi

DEVA Parti'li Aygören görevi kabul etmedi - Resim : 2

DEVA Parti'li Aygören görevi kabul etmedi ile ilgili etiketler Boğaziçi Üniversitesi Rektör Deva Partisi Melih Bulu danışman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.