Dev operasyonda DHKP-C’ye büyük darbe! Örgütün mühimmat deposu çökertildi...

DHKP/C Silahlı Terör Örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir gelişme yaşandı. Terör örgütüne yapılan operasyon sonucunda çok sayıda silah ele geçirildi. Ele geçirilen önemli miktarda silah ile birlikte örgüte büyük oranda darbe vurulmuş oldu.

DHKP/C (Devrimci Halk Kurtuluş Partisi/Cephesi) Silahlı Terör Örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında önemli gelişmeler yaşandı.

Öğrenilen bilgiye göre, 15 Ekim günü İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ile yürütülen ortak çalışmalar sonucunda, toplam 91 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

EYLEM HAZIRLIĞINDAYDILAR

İl Emniyet Müdürlüğü'nce şahısların emniyet mensuplarına eylem hazırlığında olduğu tespit edilmiş, gözaltına alınan şahısların ikametlerinde ve gösterdikleri yerlerde arama yapıldı.

İŞTE ARAMALARDA ELE GEÇİRİLENLER...

Yapılan aramalarda, 2 adet AK47 kalaşnikof marka makineli tüfek ve 4 adet bu tüfeklere ait şarjör, 2 adet CZ26 makineli tabanca ve bu tabancalara ait 3 adet şarjör, 2 adet Scorpion (Akrep) makineli tabanca ve bu tabancalara ait 2 adet şarjör, 5 adet "Cold", "Lama", "Walthr", "Smith Wesson" ve 'Browning' marka tabanca, 2.107 adet farklı çaplarda fişek, 1 adet üzerinde örgüt amblemi bulunan makineli tüfek kayışı ele geçirildi.

Öte yandan Pendik ilçesindeki ormanlık alanda yapılan aramalarda ise çok sayıda yaşamsal malzeme, ele geçirildi.

Dev operasyonda DHKP-C’ye büyük darbe! Örgütün mühimmat deposu çökertildi... ile ilgili etiketler Operasyon DHKP-C terör örgütü mühimmat deposu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.