Dev maçta kazanan çıkmadı! Xavi'li Barcelona, Guardiola'lı Manchester City ile 3-3 berabere kaldı

ALS hastası çocuklar yararına düzenlenen hazırlık maçında Barcelona ve Manchester City 3-3 berabere kaldı. Barcelona'da golleri 29. dakikada Aubameyang, 66. dakikada De Jong, ve 79. dakikada Depay atarken; Manchester City'de ise sahneye 21. dakikada Alvarez, 70. dakikada Palmer ve 90+9. dakikada Mahrez (p) çıktı.

Barcelona ile Manchester City, ALS hastası çocuklar yararına hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

KARŞILAŞMA NOU CAMP'TA OYNANDI

Spotify Nou Camp Stadı'nda oynanan karşılaşma 3-3'lük skorla sona ererken maçın son dakikalarında City'li Mbete başına aldığı darbe nedeniyle hastaneye kaldırılması maçın üzücü bir şekilde sonuçlanmasına neden oldu.

DEV MAÇTA TAM 6 GOL VARDI

Karşılaşmada Manchester City 21. dakikada Alvarez ile öne geçerken 29'da Aubameyang ile skor eşitlendi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

Dengeli geçen ikinci yarıda iki takım da sık sık oyuncu değişiklikleri yaptı ve kazanmaya yönelik oyuncu değişiklikleri gerçekleştirdi. 66. dakikada Frenkie De Jong ile öne geçen Barcelona'ya Manchester City'nin cevabı Palmer ile oldu.

Dakikalar 79'u gösterirken Barcelona bu kez Depay ile öne geçti ve Manchester City bu kez uzatmaların sonunda Mahrez'le penaltı golü bularak skoru 3-3'e getirdi ve mücadele sona erdi.

LUKE MBATE SAHADA BAYGINLIK GEÇİRDİ

Öte yandan karşılaşmanın son anlarına yaklaşılırken Barcelonalı Christensen ile Manchester City'nin 18 yaşındaki oyuncusu Luke Mbete kafa kafaya çarpıştı. Sahada baygınlık geçiren ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan genç oyuncunun durumu Nou Camp tribünlerini şoka uğrattı.

Dev maçta kazanan çıkmadı! Xavi'li Barcelona, Guardiola'lı Manchester City ile 3-3 berabere kaldı ile ilgili etiketler Barcelona Manchester City hazırlık maçı beraberlik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.