Dev maçların VAR hakemleri belli oldu!

Süper Lig'de Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin VAR hakemi belli oldu! 42. haftada şampiyonluk için sahaya çıkacak 3 büyüklerde, Göztepe Beşiktaş maçının VAR hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, Galatasaray-Yeni Malatyaspor'un Mete Kalkavan, Kayserispor-Fenerbahçe'nin de VAR hakemi Alper Ulusoy oldu.

Şampiyonluk yarışının VAR hakemleri belli oldu!

Süper Lig'in 42. haftasında Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk için savaşacak. Bu dev mücadelelerin VAR hakemleri belli oldu. Göztepe-Beşiktaş maçının VAR hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, Galatasaray-Yeni Malatyaspor'un Mete Kalkavan, Kayserispor-Fenerbahçe'nin de VAR hakemi Alper Ulusoy oldu. Süper Lig'de 42. hafta mücadelelerinden önce 3 büyüklerin sıralaması şu şekilde; Beşiktaş 81 puanla 1. sırada, Galatasaray 81 puanla 2. sırada Fenerbahçe ise 79 puanla 3.sırada yer alıyor. Bugün oynanacak olan ligin son maçları şampiyon takımı belirleyecek.

Dev maçların VAR hakemleri belli oldu! ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş VAR hakem
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.