Dev konvoy yükünü boşalttı! TSK İdlib'de her şeye hazır

Suriye'nin İdlib'deki saldırısından sonra İdlib'e Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yığınağı devam ediyor. Bölgeye TSK tarafından dün gece boyunca lojistik destek yapıldı. 350'den fazla araçla tank ve zırhlı personel taşıyıcısı İdlib'e getirildi. Farklı bölgelerden komando tugayları da buraya kaydırıldı. Rusya destekli Esed güçlerinin bölgedeki saldırıları devam ediyor.

Türkiye'nin Suriye'deki güvenlik noktasına Esed'in katilleri tarafından düzenlenen 6 Mehmetçiğimizin şehit edildiği kalleş saldırıdan sonra Türkiye'nin kararlı mesajlarına bir yenisi daha eklendi. 

 TÜRKİYE NET: SALDIRI OLURSA VURURUZ

Milli Savunma Bakanlığı bugün de güvenlik noktalarımıza yeni saldırı olması halinde çok güçlü ve misliyle karşılık verileceğini açıklarken İdlib'de Tsürk Silahlı Kuvvetleri'nin yoğun hazırlıkları da gözden kaçmadı.

DEV KONVOY GECE GÖRÜNTÜLENDİ

Suriye'de kaydedilen görüntülerde Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait zırhlı araç ve tankları taşıyan kilometrelerce uzunlukta bir konvoy görüntülendi. Konvoyun TIR'lardan oluşması ve taşıdığı tank ve zırlı araçlar Türkiye'nin İdlib'teki kararlığını bir kez daha göz önüne çıkardı.

Dev konvoy yükünü boşalttı! TSK İdlib'de her şeye hazır ile ilgili etiketler Operasyon Türk Silahlı Kuvvetleri Suriye ordusu idlib harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.