Dev inşaat markası konkordato dedi!

Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin markası olan Satya konkordato talebinde bulundu. 3 kişilik komiser heyeti atanan şirketin konkordato davası 28 Şubat 2019 günü görülecek.

Son dönemde geçirdiği sıkıntılı dönemi atlatamayan ve Satya markası ile tanınan Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konkordato talebinde bulundu.

Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin konkordato davası T.C. İstanbul Anadolu 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülecek.

Şirket tarafından talep edilen konkordatonun tasdiki davasında Makemece 30 Kasım 2018 tarihinde 3 aylık geçici mühlet verildi. Konkordato komiseri olarak Mali Müşavir Merve Emek, İşletme Uzmanı Doç. Dr. Sezayi Dumanoğlu ile Cengiz Serhat Konuralp atandı. Duruşma 28 Şubat 2019 günü saat 14:00'da yapılacak.

Alacaklılar mehil talebine iş bu ilanın gazetede ilan tarihinden itibaren 7 gün içerisinde itiraz edebilecekler, konkordato mühleti verilmesini gerektirecek bir hal bulunmadığını delilleriyle birlikte ileri sürebilecekler ve bu çerçevede mahkemeden konkordato talebinin reddini isteyebilecekler.

Dev inşaat markası konkordato dedi!

GELECEK GAYRİMENKUL İNŞAAT KİMİN?

Satya İnşaat'ın CEO'su olan Yılmaz Aydoğan 2005 yılından beri gayrimenkul sektöründe satış ve pazarlama alanında hizmet veriyor.

Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Aydoğan tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan 2015 tarihinde kuruldu. Şirketin Tuzla'daki şubesi ise 520 bin TL sermaye ile 21 Nisan 2016'da açıldı.

İnşaatçılar Derneği üyesi olan Satya aynı zamanda Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin tescilli markasıdır.

Kendilerini Türkiye’nin yeni nesil inşaat şirketi olarak tanıtan Satya, Satya Yayalar Pendik ve KriyaTime Tuzla projelerine devam ediyor.

Satya'nın tamamlanan projeleri;

1. Satya Evliye Çelebi 1. Etap
2. Satya Referans
3. Satya Klas Bina
4. Satya Tek Bina

Dev inşaat markası konkordato dedi! ile ilgili etiketler konkordato satya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.