Dev bir sosyal konut projesi daha geliyor! İşte 81 ilde orta gelirli aileler için yapılacak olan sosyal konut projesi

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 81 ilde orta gelirli aileler için yapılacak olan sosyal konut kampanyasına ilişkin detaylar paylaştı. 81 ilde 100 bin konut yapılacağını belirten Bakan Kurum, projenin orta ve ortanın üstü ailelere yönelik olduğunu belirtti. İşte detaylar…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum orta gelir gurubuna yapılacak olan konut kampanyasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Dev bir sosyal konut projesi daha geliyor! İşte 81 ilde orta gelirli aileler için yapılacak olan sosyal konut projesi

Sosyal konut projesinde 100 bin konut olduğunu ve 81 ilde orta ve orta üstü gelir grubunu kapsayacağını ifade etti. 

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile beraber çalıştıklarını ve finansman konusunda çalışmaların netleşmediğini kaydeden Kurum, düşük peşinat, uzun vade olacağını, bankalarla birlikte hareket edeceklerini ve görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Kurum, Türkiye’de üretimi devam eden konut şirketlerinin kampanyaya dahil olacağını söyledi.

Dev bir sosyal konut projesi daha geliyor! İşte 81 ilde orta gelirli aileler için yapılacak olan sosyal konut projesi ile ilgili etiketler emlak sosyal konut Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hazine ve Maliye Bakanlığı Murat Kurum
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.