Destek Yatırım Bankası'na BDDK'dan faaliyet izni çıktı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, 300 milyon TL sermayeli Destek Yatırım Bankası A.Ş.'ye faaliyet izni verdi. BDDK'nın izin kararı Resmi Gazete'de yerini aldı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), Destek Yatırım Bankası A.Ş.'ye faaliyet izni verdi. Karar 8 Ocak 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

BDDK kararında; 300 milyon TL sermayeli Destek Yatırım Bankası için, "5411 sayılı Bankacılık Kanununun 10'uncu maddesi ile Bankaların İzne Tabi İşlemleri ile Dolaylı Pay Sahipliğine İlişkin Yönetmeliğin 7'inci maddesi kapsamında yapılan değerlendirme neticesinde, Kurulun 04.02.2021 tarih ve 9412 sayılı Kararı ile kuruluş izni verilen Destek Yatırım Bankası AŞ:'ye faaliyet izni verilmesine karar verilmiştir." denildi.

Destek Yatırım Bankası'na BDDK'dan faaliyet izni çıktı


DESTEK YATIRIM BANKASI NEDİR?

Kalkınma ve yatırım bankası olan Destek Yatırım Bankası AŞ., 300 milyon TL sermayeli bir kuruluş. Destek Faktoring, Altunç Kumova, Azize Binnur Tosun, Özgür Akayoğlu ve Kerim Tosun tarafından kurulan Destek Yatırım Bankası A.Ş., BDDK'dan faaliyet izni aldı.

Destek Yatırım Bankası'na BDDK'dan faaliyet izni çıktı ile ilgili etiketler BDDK Resmi Gazete Destek Yatırım Bankası Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.