Destek başvurularının tarihi belli oldu

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan esnafa hibe desteği konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Pekcan, esnaf ve sanatkara destek paketine ilişkin, "e-Devlet üzerinden yapılabilecek başvuruların ocak ayının ilk haftası itibarıyla başlamasını öngörüyoruz. Dijital Dönüşümle Fark Yaratan Esnaflar Projesi ile restoran ve kafelerin dijital dönüşümü için destek sunulacak." dedi.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, salgında esnaf ve sanatkarlara verilecek hibe desteklerinin detaylarını açıkladı. Bakan Pekcan, "e-Devlet üzerinden yapılabilecek başvuruların ocak ayının ilk haftası itibarıyla başlamasını öngörüyoruz." dedi.

Ayrıca Pekcan, "(Google ile iş birliği) Dijital Dönüşümle Fark Yaratan Esnaflar Projesi ile restoran ve kafelerin dijital dönüşümü için destek sunulacak." ifadelerini kullandı.

Destek başvurularının tarihi belli oldu ile ilgili etiketler Ruhsar Pekcan destek başvuruları esnaf ve sanatkarlar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.