Destan'ın Akkız'ı Ebru Şahin söylediği şarkıyla Cedi Osman'ı mest etti!

ATV dizisi Destan'da Akkız rolüyle müthiş bir performans gösteren Ebru Şahin bu kez söylediği şarkyıla gündeme geldi. Sevgilisi Cedi Osman'ın bile ağzı açık kaldı.

Ebru Şahin oyunculuğunun yanısıra bu kez söylediği şarkıyla gündeme geldi. ATV'de başlayan tarihi dizi Destan'da canlandırdığı Akkız rolüyle büyük beğeni toplayan oyuncu TRT Müzik'te yayınlanan Laterya isimli programda Michael Buble'nin "Sway" şarkısını söyledi. 

Cedi Osman proposes to girlfriend Ebru Şahin in scenic Cappadocia | Daily  Sabah

ŞARKIYI CEDİ'YE ARMAĞAN ETTİ

Son günlerin en popüler dizisi Destan Ebru Şahin'e iyi geldi. Oyuncluğuyla göz kamaştıran Şahin bu kez mikrofonu eline aldı. Söylediği "Sway" şarkısını sevgilisi Cedi Osman'a armağan etti.

Eylül ayında Cedi Osman'dan evlilik teklifi alan Şahin, 1 milyon TL'lik bir yüzükle hayranlarının karşısına çıktı. Servet değerindeki yüzüğünün güvenliğinden endişe eden Şahin, evine özel kasa yaptırdı. Tektaşını artık burada saklıyor.Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın önümüzdeki yaz evleneceği konuşuluyor.

 

 

 

 

Destan'ın Akkız'ı Ebru Şahin söylediği şarkıyla Cedi Osman'ı mest etti! ile ilgili etiketler Ebru Şahin Cedi Osman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.