Destan Sezon Finali Ne Zaman, Hangi Bölüm? Destan İkinci Sezonda Kimler Var?

Salı akşamlarının en çok izlenen dizisi Destan adım adım sezon finaline gidiyor. Edip Tepeli ve Ebru Şahin'in başrollerinde olduğu dizide yeni sezonda da heyecan dinmiyor. Peki Destan Sezon finali ne zaman, hangi bölüm? Destan ikinci sezonda kimler olacak?

Aksiyon dolu bölümleriyle kısa sürede büyük bir kitleye hitap eden Destan dizisi emin adımlarla sezon finaline doğru gidiyor. Güçlü rakiplerine rağmen reytinglerin zirvesinden inmeyen Destan dizisi ikinci sezona da büyük bir hazırlık yapıyor.

Akkız ve Batuga'nın hikayesinin anlatıldığı Destan dizisinde Ebru Şahin'in performansı her hafta belirleyici oluyor. Edip Tepeli'nin sezon finalinde ayrılacağı söylentileri olsa da izleyici Batuga karakterinin kalması gerektiği yönünde oldu.

Destan Sezon finali ne zaman sorusu da yanıtını buldu. 24 Mayıs 2022 akşamı Destan 24. bölümü ekrana geldi. İzleyici de sezon finalini büyük bir merakla beklemeye başladı.

DESTAN SEZON FİNALİ NE ZAMAN, HANGİ BÖLÜM?

ATV ekranlarında yayınlanan Destan Sezon finali Haziran 2022'de yapıyor. Destan sezon finali 7 Haziran Salı 26. bölümüyle sezon finaline gidebilir.

Destan İkinci Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Destan ikinci sezon Eylül ayında başlaması bekleniyor. Destan oyuncu kadrosunda ise gelecek sezon aynı isimlerin yanısıra büyük transferlerin yapılacağı da gelen haberler arasında.

Destan Sezon Finali Ne Zaman, Hangi Bölüm? Destan İkinci Sezonda Kimler Var? ile ilgili etiketler destan sezon finali ne zaman destan ikinci sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.