Destan Dizisine Başlayan Ebru Şahin Evleniyor! Hem de Ünlü Basketbolcuyla Bakın Kiminle! Çifte Evet Geldi

ATV de 3 sezon yayımlanan ve izlenme rekorları kıran, Hercai dizisiyle gündeme damga vuran güzel oyuncu Ebru şahin, şimdilerde çifte teklif ile adından epeyce bir söz ettiriyor. Yine ATV de izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan Ebru Şahin, Bozdağ Film yapımı tarihi Destan dizisinde başrol oynayacak.

ATV de 3 sezon yayımlanan ve izlenme rekorları kıran, Hercai dizisiyle gündeme damga vuran güzel oyuncu Ebru şahin, şimdilerde çifte teklif ile adından epeyce bir söz ettiriyor. Yine ATV de izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan Ebru Şahin, Bozdağ Film yapımı tarihi Destan dizisinde başrol oynayacak.

Destan Dizisine Başlayan Ebru Şahin Evleniyor! Hem de Ünlü Basketbolcuyla Bakın Kiminle! Çifte Evet Geldi

Hercai dizisiyle tüm dünyada izleyici kitlesine ulaşan güzel oyuncu, Edip Tepeli ile birlikte yeni dizisinde rol alacak. Hayranlarının merakla beklediği dizide, bakalım güzel oyuncu hangi karakter ile karşımıza çıkacak? Hayranları merakla dizinin başlamasını beklerken bir güzel haber daha geldi güzel oyuncudan…

Ebru Şahin’in Yeni Projesi

Yeni projesiyle gündeme bomba gibi düşen Ebru Şahin, özel hayatıyla da yüzleri gülümsetti. Mutluluğu gözlerinden okunan güzel oyuncu 1 yıldır birlikte olduğu ünlü basketbolcu sevgilisi Cedi Osman tarafından romantik bir evlilik teklifi aldı.

Destan Dizisine Başlayan Ebru Şahin Evleniyor! Hem de Ünlü Basketbolcuyla Bakın Kiminle! Çifte Evet Geldi - Resim : 2

Kapadokya’nın büyüleyici havasına kapılan çiftten romantik pozlar gelmekte. Kapadokya’nın muhteşem manzarasına bir de evlilik hazırlıkları yapan çiftin güzelliği yansıdı. Sosyal medya da büyük etkileşim alan fotoğraflar beğeni rekoru kırıyor. Unutulmaz bir evlilik teklifi alan güzel oyuncu hayranlarının da yüzlerini gülümsetti.

Cedi Osmanın Teklifini Kabul Etti

İnstagram hesabından mutluluğunu paylaşan güzel oyuncu Ebru Şahin, sevgilisi Cedi Osman’ın teklifini kabul ettiğini duyurdu. Güzel oyuncu; ‘Her türlü stratejiden uzak, güven üzerine kurulu ve kalpten bir bağlılığın var olabileceğini öğrettiğimize inanıyorum’ sözleriyle de sevgilisi Cedi Osman’a olan inancını ve sevgisini bir kez daha göstermiş oldu.

Destan Dizisine Başlayan Ebru Şahin Evleniyor! Hem de Ünlü Basketbolcuyla Bakın Kiminle! Çifte Evet Geldi - Resim : 3

Ebru Şahin; birbirlerini kısıtlamayan ve doğallıklarından ödün vermeden bir birliktelik yaşadığını geçtiğimiz günlerde bir röportajında duyurmuştu.

Evlilik yolunda büyük bir adım atan çiftin, dünya evine ne zaman gireceği merak konusu oldu. Hayranlarının gözü kulağı güzel oyuncudan gelecek mutlu bir tarih haberinde. Bakalım bir sürpriz bizi bekliyor olabilir mi?

Destan Dizisine Başlayan Ebru Şahin Evleniyor! Hem de Ünlü Basketbolcuyla Bakın Kiminle! Çifte Evet Geldi ile ilgili etiketler Ebru Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.