Destan Dizisinden Seyirciye Saygısızlık! Sosyal Medyada ATV'ye Tepkiler Dinmedi

Salı Akşamlarının En çok izlenen dizisi Destan reytinglerde zirvedeki yerini koruyor. Ancak 22 Şubat akşamı dizinin yayınlanmasını beklenen 12. bölümün yerine tekrar bölümünün ekrana gelmesi izleyicinin tepkisine neden oldu.

Destan Dizisinden izleyicisine kötü bir sürpriz geldi. Başrollerinde Edip Tepeli, Ebru Şahin gibi oyuncuların yer aldığı dizinin 22 Şubat Salı akşamı ekrana gelmesi beklenen yeni bölümünün yerine tekrar bölümünün ekrana gelmesi sosyal medyada tepkilere neden oldu. İşte detaylar...

Destan 12. bölümünün yerine dizinin tekrar bölümünün ekrana gelmesi izleyicisine şok yaşattı. Reytinglerde zirvedeki yerini koruyan ve geçtiğimiz hafta rakiplerine fark atan Destan bu hafta izleyicisine yeni hiçbir şey vermedi.

Destan Dizisinden Seyirciye Saygısızlık!

Batuga ve Akkız'ın geçmiş bölümlerden sahnelerinin ekrana geldiği Destan 12. bölüm için izleyiciden gelen tepkiler sonrası ATV'den bir açıklama gelmedi.

Destan Dizisinden Seyirciye Saygısızlık! Sosyal Medyada ATV'ye Tepkiler Dinmedi

Destan Dizisinden Seyirciye Saygısızlık! Sosyal Medyada ATV'ye Tepkiler Dinmedi - Resim : 2

 

Destan Dizisinden Seyirciye Saygısızlık! Sosyal Medyada ATV'ye Tepkiler Dinmedi ile ilgili etiketler ATV destan yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.