Destan Dizisinde Batuga'nın Yerine O Geliyor! Ünlü Oyuncu Akkız'ın Yeni partneri oluyor

Rekortmen Dizi Destan ilk Sezonunu Bomba Gibi Geçiriyor. Hikayesi ve Oyuncu Kadrosuyla sosyal medyanın en çok konuşulan dizisinde sezon finali öncesi büyük bomba patladı. Edip Tepeli'nin ayrılacağı iddiaları gündemdeyken gelen son haber izleyiciyi heyecanlandırdı. Ünlü oyuncu Ebru Şahin'in yeni partneri oldu.

Salı akşamları Aksiyon ve Heyecan Dolu Sahneleriyle İzleyiciyi Ekran Başına kilitleyen Destan dizisinden gelen son haber gündeme bomba gibi düştü. Başrollerinde Edip Tepeli, Ebru Şahin ve Selim Bayraktar'ın rol aldığı Destan dizisinde yeni sezonda ünlü oyuncunun katılacağı iddia edildi. Destan Dizisinde Batuga'nın Yerine O Geliyor! Ünlü Oyuncu Akkız'ın Yeni Partneri Oluyor.

Edip Tepeli'nin oynadığı Batuga karakterinin yeni sezonda olmayacağı haberi izleyiciyi üzmüştü. Ancak gelen son haber Akkız'ın Destan ikinci sezonda yeni partnerinin değişeceği yönünde.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynadığı Demir Yaman karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Murat Ünalmış'ın gelecek sezon Destan dizisinde rol alacağı haberi geldi. Bilindiği gibi Murat Ünalmış, ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrıldıktan sonra herhangi bir projede yer almamış Kapadokya'daki restoranına çekilmişti.

Destan Dizisinde Batuga'nın Yerine O Geliyor! Ünlü Oyuncu Akkız'ın Yeni partneri oluyor

Ebru Şahin'in yeni sezonda partnerinin Murat Ünalmış olacağı haberi Destan dizisi izleyenlerini heyecanlandırdı. Dizinin yapımcısının hikayenin yeni sezonda da aynı tempoda devam edeceği ancak farklı yüzlerin kadroya katılacağını ifade etmişti.

Murat Ünalmış cephesinden ise henüz bir açıklama gelmedi. Dizi setlerine ara veren ünlü oyuncunun gelen bu teklife sıcak baktığı ve oynamak istediği karakterin dizide olduğu söyleniyor.

Destan Dizisinde Batuga'nın Yerine O Geliyor! Ünlü Oyuncu Akkız'ın Yeni partneri oluyor ile ilgili etiketler Murat Ünalmış Ebru Şahin ATV Selim Bayraktar destan edip tepeli
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.