Destan Dizisinde Batuga'nın Kolu Kesiliyor mu? Senaristten Haber Var

Destan Dizisi son bölümü heyecanlı anlara sahne oldu. Alpagu Han'ın koynunda beslediği yılanlar bitmek bilmezken yanan çadırda mahsur kalan Batuga'nın kolunun kesilmesine Akkız müsaade etmiyor. Yanmak uğruna Batuga'nın kolunun kesilmesine müsaade etmeyen Akkız'ın sadakati dizinin yeni bölüm fragmanına damga vurdu.Destan Dizisinde Batuga'nın Kolu Kesiliyor mu? Senaristten Haber Var! İşte detaylar...

Her Salı Akşamı kurgu içinde kurgu, ihanet içinde ihanetin yaşandığı Destan dizisi 10. bölümüyle de izleyicinin yüreklerini ağızların getirdi. Son dönemin açık ara en kaliteli yapımlarından olan Destan'da Akkız ve Batuga'nın birbirine olan aşkı ve sadakati konuşulmaya devam ediyor. Destan Dizisinde Batuga'nın Kolu Kesiliyor mu? Senaristten Haber Var!

Batuga'nın kolunun kesilmesi ile ilgili tahminler sosyal medyada oldukça fazla konuşuluyor. Yanan çadırda mahsur kalan Batuga'nın kolunun kesilmesine gönlü razı olmayan Akkız'ın gözyaşları Destan 11. bölüm fragmanına adeta damga vurdu. Timur Teginin içi yana yana Batuga'nın kolunun kesilmesine evet demesi ise Destan yeni bölümde en iç acıtacak sahnelerden biri olacak.

Destan Dizisinde Batuga'nın Kolu Kesiliyor mu? Senaristten Haber Var

Ulu Ece'nin İpini Alpagu Han Çekiyor!

Ulu Ece'nin kurduğu tuzaklar ve ihanetler yakında son bulabilir. Koynunda beslediği yılanların bir bir farkına varan Alpagu Han bu kez Ulu Ece'nin sonunu getirecek hamlelerde bulunuyor.

Her türlü zülme ve eziyete rağmen devletini korumaya çalışan batuga şimdi diğer kolunu da mı kaybedecek? Batuga ve diğerlerini yanan çadırdan Tutkun mu kurtaracak?

Destan 11. bölüm gelecek Salı ATV ekranlarında olacak.

 

Destan Dizisinde Batuga'nın Kolu Kesiliyor mu? Senaristten Haber Var ile ilgili etiketler destan fragman batuga
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.