Destan Dizisinde Batuga ve Kaya Tegin Kapışması Geliyor! Kimin Eksik Olduğu Ortaya Çıkıyor!

Salı akşamlarını en çok izlenen yapımı Destan dizisi 14. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Uzun zamandır beklenilen Batuga ve Kaya Tegin kapışmasının yaşanacağı dizinin yeni bölümlerinde kimin eksik olduğu da ortaya çıkıyor. Peki Destan 14. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Destan dizisinde Batuga ve Kaya Tegin kapışması gerçekleşiyor. Her bölümü bir başka heyecana neden olan ve Salı akşamları reytinglerin zirvesinden inmeyen dizinin yeni bölümleri tam bir heyecan fırtınası şeklinde gerçekleşecek. Destan 14. bölüm bu Salı ekrana gelmeye hazırlanırken Destan dizisinin senaristi de Batuga ve Kaya Tegin karşılaşmasına dair detaylar verdi. Destan Dizisinde Batuga ve Kaya Tegin Kapışması Geliyor! Kimin Eksik Olduğu Ortaya Çıkıyor!

Batuga ve Kaya Tegin'in kılıç kapışmasının yaşanacağı Destan yeni bölümünde, küçüklükten bu yana kendisini eksik diye hor gören Kaya Tegin'i rezil etmeye hazırlanan ve kimin eksik olduğunu göstermeye hazırlanan Batuga'nın dönüşünü izleyeceğiz.

Destan Dizisinde Batuga ve Kaya Tegin Kapışması Geliyor! Kimin Eksik Olduğu Ortaya Çıkıyor!

Batuga Kaya Tegin'e Kimin Eksik Olduğunu Gösteriyor!

Akkız ve Batuga aşkı devam ederken Destan izleyicisinin son bölümlerde yaşadığı heyecan devam ediyor. Aslında Batuga geçtiğimiz bölüm eksik olmadığını göstermişti fakat izleyici bir de Kaya'yı yenmesini bekliyor.

Destan 14. bölümü Salı akşamı ATV'de olacak.

Destan Dizisinde Batuga ve Kaya Tegin Kapışması Geliyor! Kimin Eksik Olduğu Ortaya Çıkıyor! ile ilgili etiketler destan kaya tegin batuga kapışma eksik çıktı
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.