Destan Dizisi Yeni Sezonda Başrolünü Kaybediyor! Mehmet Bozdağ Ünlü Oyuncunun Vedasını İstedi

Mehmet Bozdağ imzalı Destan dizisi ilk sezonunda yakaladığı başarıyı ikinci sezonda da yaşamak için büyük bir değişime gidiyor. Hikayenin tamamıyla değişeceği Destan dizisinde başrol oyuncusu da yeni sezonda olmayacak. Destan dizisi haberlerini sizler için paylaşıyoruz.

Destan dizisi yeni sezonda başrolünü kaybediyor. ATV ekranlarında müthiş bir ilk sezon geçiren dizinin gelecek yıl planları da yavaş yaval şekilleniyor. Fethi Bayram ve Ali Aytaç Sakal'ın yönetmenliğini yaptığı Destan dizisinde sezon finali öncesi de karar verildi. Destan Dizisi Yeni Sezonda Başrolünü Kaybediyor! Mehmet Bozdağ Ünlü Oyuncunun Vedasını İstedi.

Mehmet Bozdağ imzalı Destan dizisi sezon finali yaklaşırken hikaye ve karakterler de gelecek sezona hazırlanıyor. Ebru Şahin'in "Akkız" rolüyle oynadığı ve performansıyla göz doldurduğu dizide diğer başrol Batuga için yolun sonu geldi.

Destan Dizisi Yeni Sezonda Başrolünü Kaybediyor! Mehmet Bozdağ Ünlü Oyuncunun Vedasını İstedi

Edip Tepeli Destan Dizisinden Ayrılıyor!

Destan Batuga rolüyle izleyicinin de gönlünü çelen oyuncu Edip Tepeli Destan dizisinden ayrılıyor. Mehmet Bozdağ'ın son kararını verdiği ve dizinin gelecek sezonunda olmayacağı söyleniyor. Biz de Destan sezon finali öncesi gelişmeleri araştırdık.

Ebru Şahin'in gelecek sezon da Destan dizisinde olacağı ve başrolü bir başka ünlü oyuncuyla paylaşacağı bilgisi verildi.

Destan Dizisi Yeni Sezonda Başrolünü Kaybediyor! Mehmet Bozdağ Ünlü Oyuncunun Vedasını İstedi ile ilgili etiketler Ebru Şahin destan edip tepeli ayrılıyor Mehmet Bozdağ
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.