Destan Dizisi Tutkun'dan Acı Haber! Destan Tutkun Öldü Mü, Elif Doğan Ayrıldı mı?

Destan Dizisi Tutkun öldü mü merak ediliyor. Elif Doğan'ın canlandırdığı Tutkun karakteri izleyici tarafından çok seviliyordu. Ancak ekrana gelen son bölümde Tutkun'un saldırıya uğraması "Tutkun öldü mü, diziden neden ayrıldı?' sorularına yöneltti.

Destan Tutkun ölecek mi, Elif Doğan Destan dizisinden ayrıldı mı merak ediliyor. Temur ile aşkı göz dolduran Tutkun'un uğraadığı saldırı ardından yaşamını yitirdiği ekrana gelmişti. İzleyici ise Tutkun'u oynayan Elif Doğan neden diziden ayrıldı sorusunu öne çıkardı.

TUTKUN ÖLDÜ MÜ?

Tutkun'u oynayan Elif Doğan, geçtiğimiz hafta yayımlanan 18. bölümde diziye veda etti. canlandırdığı karakter olan Tutkun, Batuga ile birlikte saldırıya uğrar ve boğazından ciddi bir yara alır. Son anlarının ekrana geldiği sahneler ise izleyeni derinden etkilemişti.

ELİF DOĞAN KİMDİR?

‪Doğan, 6 Eylül 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünde eğitimine devam eden isim, yan dal olarak aynı üniversitede Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümüne katıldı. Uzun zaman şan eğitimini sürdüren ve müzikal oyunlarda görev alan Doğan, 2016 yılında Show TV'de yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile ilk kez ekrana geldi.

Aynı yıl içinde Star TV'de yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Zeynep karakteri ile kariyerine devam etti. 2017-2018 yılında Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinde Hale karakterini canlandıran Elif Doğan, 2018 yılında Show TV'de yayınlanan Darısı Başımıza dizisinde Öykü karakterine hayat verdi. Ayrıca 2020 yılında Atv'de yayınlanan Gençliğim Eyvah adlı dizide Azra karakteri ile izleyicilerinin karşısına çıktı. 2021 yılında BluTV'de yayınlanan Aynen Aynen isimli dijital dizide Simge karakterine hayat verdi.

Destan Dizisi Tutkun'dan Acı Haber! Destan Tutkun Öldü Mü, Elif Doğan Ayrıldı mı? ile ilgili etiketler destan tutkun öldü mü elif doğan destan dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.