Destan Dizisi Sezon Finalinde Bomba Patladı! Başrolün İkinci Sezon Olmayacağı Kesinleşti

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Destan 27. bölümüyle sezon finali yaptı. Uzun süredir Batuga karakterini oynayan Edip Tepeli'nin diziden ayrılacağı konuşulurken sezon finali bölümünde bomba patladı. Başrolün flaş ayrılığı herkesi şaşırttı.

Salı akşamlarının en çok izlenen yapımlarından Destan 27. bölümüyle sezon finali yaptı. İlk sezonu oldukça başarılı geçen Destan hikayesi ve oyuncu kadrosuyla güçlü rakiplerine karşı ayakta kaldı. İkinci sezon garantisi de alan Destan dizisinin sezon finali bölümünde ise flaş bir ayrılık haberi geldi. Destan Dizisi Sezon Finalinde Bomba Patladı! Başrolün İkinci Sezon Olmayacağı Kesinleşti.

Ebru Şahin, Edip Tepeli, Selim Bayraktar gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Destan dizisinde başrolün vedası sezon finali gerçekleşti. Bozdağ Film'in yapımcılığını üstlendiği Destan'da son dakika gelen ayrılık haberi herkesi şoke etti.

Akkız, Ulu Ece, Batuga ve Alpagu Han gibi karakterlerin ilgi çektiği dizide Selim Bayraktar'ın ayrılığı kesinleşti.

SELİM BAYRAKTAR DESTAN DİZİSİNDEN NEDEN AYRILDI?

Destan dizisine Alpagu Han karakterini canlandıran Selim Bayraktar'ın diziden ayrılması hayranlarını da hayal kırıklığına uğrattı. 14 Haziran 2022 Salı akşamı 27. bölümüyle sezon finaline giden Destan dizisinde Selim Bayraktar ayrıldı.

Destan Dizisi Sezon Finalinde Bomba Patladı! Başrolün İkinci Sezon Olmayacağı Kesinleşti

Selim Bayraktar'ın Destan dizisinden ayrılığı oyuncunun başka bir proje için teklif aldığı iddiaları nedeniyle olduğu söyleniyor.

Destan Dizisi Sezon Finalinde Bomba Patladı! Başrolün İkinci Sezon Olmayacağı Kesinleşti ile ilgili etiketler Selim Bayraktar Destan dizisi sezon finali neden ayrıldı Alpagu Han
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.