Destan 9. Bölüm Fragmanı: Gerçek Pençe Nerede?

Destan 9. Bölüm Fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Salı akşamları ekrana gelen dizinin son bölümünde Balamir'in mükkemmel işleyen planına çomak sokmak için Akkız harekete geçiyor. İşte Destan 9. bölüm fragmanı...

Destan 9. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bu akşamdan harekete geçti. Salı akşamları yayınlanan dizi son dönemin en popüler ve en çok izlenen dizilerinin başında geliyor. Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli'nin başrol oynadığı dizinin son bölümünde neler oldu? İşte Destan gelecek hafta neler olacak?

Destan 9. bölümde; Batuga'nın Akkız ile birlikte Balamir'i suçüstü yakalamak için yaptığı plana karşılık Balamir de boş durmuyor. Ancak Balamir'in planı suya düşüyor...

Destan 8. bölüm tek parça izle! Destan son bölüm full izle! Destan son bölüm  izle, Ebru Şahin, Edip Tepeli, Selim Bayraktar

Destan Son Bölümde Neler Oldu?

Balamir'in kan dökeceğini ve suçu Pençe'nin üzerine atacağını öğrenen Akkız, saraya döner.

Alpagu Han'ın yarasını iyileştirmesi için Kün Ata'yı da yanında getirmiştir. Canına karşılık ise elinde iki koz vardır; Çolpah Hatun'un elindeki iki tutsak tegin.

Oğullarını geri almak için gerekirse savaşmaya kararlı olan Alpagu Han'ın zırhını giymek isteyince fark ettiği şey, Akkız'ı ölümle karşı karşıya bırakır.

Alpagu Han'la tutsak teginler için fidye pazarlığı yapan Çolpan Han, Dağ ile Gök'ün ilişkilerinin yeni bir döneme girmesini sağlar ama anlaşma şartları, Temur'u da Günseli'yi de kahreder.

 

Destan 9. Bölüm Fragmanı: Gerçek Pençe Nerede? ile ilgili etiketler destan fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.