Destan 19. bölüm fragmanı! Destan Yeni Bölümde Neler Olacak?

Destan 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Destan yeni bölümünde neler olacak? İşte Destan 19. bölüm fragmanı...

Salı akşamlarının en çok izlenen yapımı Destan dizisi 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Edip Tepeli ve Ebru Şahin'in rol aldığı Destan yeni bölümde neler olacak? İşte Destan yeni bölüm fragmanı...

DESTAN 19. BÖLÜM FRAGMANI

Destan SOn Bölümde Neler Oldu?

Batuga'nın Türkleri bir etme gayesi için topladığı gizli toplantıyı basan Alpagu Han, Balamir ve Çolpan Han'ı ağır yaralamıştır. Batuga, Akkız, Saltuk ve Temur, Çolpan Han ve Balamir'i Kün Ata'ya yetiştirip kurtarabilecekler midir? Alpagu Han baskın sonrası Çolpan Han ve Balamir'i öldürdüğünü düşünerek başsız kalan Batı Gök Kağanlığına yönelir ve ele geçirir. Başsız kalan boy begleri Alpagu Han'a biat edecekler mi? Alpagu Han eski gücüne kavuşacak mı?

Destan son bölüm izle! Destan 18.bölüm tamamı full izle ATV’de!

Dağ Hanı Batuga'nın ilk buyruğu

Çolpan Han'dan boşalan Dağ Tahtına Batuga geçer. Dağ Han'ı olan Batuga, sadece baharın gelişinin değil, Türklerin Ergenekon'dan çıkışının da sembolü olan Nevruz bayramında keçeye oturur ve ilk buyruğu ölüm değil düğün olur. Yas biter bitmez, Sırma ile Yaman'ın düğünü yapılacaktır.

Destan 19. bölüm fragmanı! Destan Yeni Bölümde Neler Olacak? ile ilgili etiketler destan fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.