Derya Yalçınkaya öldü mü? Müge Anlı Derya Yalçınkaya neden yok?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Derya Yalçınkaya neden yok sorusuna yanıt arayanlar Derya Yalçınkaya öldü mü cevabı merak edilmektedir. TikTok üzerinden paylaşımlarda bulunan Derya Yalçınkaya intihar mı etti araştırılmaktadır.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında en çok konuşulan isimlerden birisi olan Derya Yalçınkaya olayı hakkında bir son dakika gelişmesi yaşanmaktadır. Ankara’da evinin garajında başına sert bir cisimle vurulmuş halde ölü bulunan Selim Yalçınkaya'nın ölümü akabinde olayı aydınlatmak adına elinden gelen her şeyi yapan Müge Anlı ve ekibi ihanet yazışmalarının çıkması ile soruşturmayı daha da derinleştirdi.

Derya Yalçınkaya Öldü Mü?

Ankara'da evinin garajında başına sert bir cisimle vurulmuş halde ölü bulunan 23 yaşındaki Selim Yalçınkaya cinayetinde eski eş Derya Yalçınkaya’nın açıklamaları Müge Anlı ile Tatlı Sert programında olay yarattı. İhanet yazışmaları gündeme bomba gibi düşen Derya Yalçınkaya’ya sosyal medya üzerinden kullanıcılar tepkilerini dile getirdi.

Ankara'nın Mamak ilçesinde 11 Ağustos tarihinde yaşanan olayda 23 yaşındaki bir çocuk babası Selim Yalçınkaya evinin garajında ölü olarak bulundu. Yakınlarının ihbarı sonrasında olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri Yalçınkaya'nın başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğünü tespit edince tüm oklar Derya Yalçınkaya’yı gösterdi.

Derya Yalçınkaya öldü mü? Müge Anlı Derya Yalçınkaya neden yok?

Yalçınkaya'nın ailesi eski gelinleri Derya Yalçınkaya'dan şüphelenerek cinayeti kendisinin işlemiş olabileceğini iddia edince devreye Müge Anlı ve ekibi girdi. Derya'nın Selim'in öldüğü gün "ölüler de güler" etiketiyle sosyal medya paylaşımları ortaya çıkarken, daha sonrasında da ihanet iddiaları afişe oldu.

 Müstehcen mesajları ve paylaşımlarıyla gündem de olan Derya son olarak da "Öyle fotoğraflar yok" demesine rağmen başka bir erkekle görüntülü konuşurken çekilen fotoğrafları çıktı. Derya "Erdoğan'la o fotoğrafım var benim. Mahkemede yalan söyledim" derken, Selim'in eski eşi tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

“Şu koskoca ülkede şunu anlayamıyorum. DNA testlerinde bile sonuçlar hiçbir zaman %100 olmazken ben programa çıktıktan sonra herkes benim suçlu olduğuma %100 kanaat getirdi. Evet bir insan olarak pek çok hatalarım var, pek çok yanlışlarım var. Ama her ne olursa olsun sevdiğim adamdan ayrılsam bile onun canına kast edecek bir hata yapma ihtimalim nasıl konuşulur. Öyle bir hale geldim ki artık programa çıkacak mecalim bile kalmadı. Ailemin bile bana karşı davranışlarında soğuklukları hissediyorum. Öyle zorlanıyorum ki bazen şunu hayal ediyorum. Keşke Selim Yalçınkaya hayatta olsaydı da sadece ona karşı yanlış yaptığımı söyleyip hayatını kaybetmesinde hiçbir suçumun olmadığını keşke herkese açıklasaydı. Selim’in hayatta olabilme ihtimali yok. O zaman benim hayatta olmamın da pek bir anlamı benim için şu anda benim için anlamı yok.” dediği iddia edildi.

Derya Yalçınkaya öldü mü? Müge Anlı Derya Yalçınkaya neden yok? ile ilgili etiketler Derya Yalçınkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.