Derya Yalçınkaya öldü mü, intihar mı etti?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının haftalardır konuşulan en önemli isimleri arasında yer alan Derya Yalçınaya’nın intihar ettiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. TikTok paylaşımlarında yaşamına son vereceği iddiaları bulunan Derya Yalçınkaya öldü mü haberleri henüz doğrulanmadı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının en konuşulan isimlerinden biri olan Derya Yalçınkaya konusunda bir son dakika gelişmesi yaşanıyor. Ankara'da evinin garajında başına sert bir cisimle vurulmuş halde ölü bulunan Selim Yalçınkaya'nın ölümü sonrasında olayı aydınlatmak için elinden gelen her şeyi yapan Müge Anlı ve ekibi ihanet yazışmalarının çıkması ile soruşturmanın daha da derinleştiği bilgileri geldi.

DERYA YALÇINKAYA OLAYI NEDİR?

Ankara'da evinin garajında başına sert bir cisimle vurulmuş halde ölü bulunan 23 yaşındaki Selim Yalçınkaya cinayetinde eski eş Derya Yalçınkaya’nın açıklamaları Müge Anlı ile Tatlı Sert programına damgasını vurdu. İhanet yazışmaları gündeme bomba gibi düşen Derya Yalçınkaya’ya sosyal medya üzerinden kullanıcılar büyük bir tepki gösterdi.

Derya Yalçınkaya öldü mü, intihar mı etti?

Ankara'nın Mamak ilçesinde 11 Ağustos tarihinde yaşanan olayda 23 yaşındaki bir çocuk babası Selim Yalçınkaya evinin garajında ölü olarak bulundu. Yakınlarının ihbarı sonrasında olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri Yalçınkaya'nın başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğünü tespit edince tüm oklar Derya Yalçınkaya’yı gösterdi.

Yalçınkaya'nın ailesi eski gelinleri Derya Yalçınkaya'dan şüphelenerek cinayeti kendisinin işlemiş olabileceğini iddia edince devreye Müge Anlı ve ekibi girdi. Derya'nın Selim'in öldüğü gün "ölüler de güler" etiketiyle sosyal medya paylaşımları ortaya çıkarken, daha sonrasında da ihanet iddiaları afişe oldu.

 Müstehcen mesajları ve paylaşımlarıyla gündem de olan Derya son olarak da "Öyle fotoğraflar yok" demesine rağmen başka bir erkekle görüntülü konuşurken çekilen fotoğrafları çıktı. Derya "Erdoğan'la o fotoğrafım var benim. Mahkemede yalan söyledim" derken, Selim'in eski eşi tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Derya Yalçınkaya öldü mü, intihar mı etti? - Resim : 2

DERYA YALÇINKAYA ÖLDÜ MÜ, İNTİHAR MI ETTİ?

“Şu koskoca ülkede şunu anlayamıyorum. DNA testlerinde bile sonuçlar hiçbir zaman %100 olmazken ben programa çıktıktan sonra herkes benim suçlu olduğuma %100 kanaat getirdi. Evet bir insan olarak pek çok hatalarım var, pek çok yanlışlarım var. Ama her ne olursa olsun sevdiğim adamdan ayrılsam bile onun canına kast edecek bir hata yapma ihtimalim nasıl konuşulur. Öyle bir hale geldim ki artık programa çıkacak mecalim bile kalmadı. Ailemin bile bana karşı davranışlarında soğuklukları hissediyorum. Öyle zorlanıyorum ki bazen şunu hayal ediyorum. Keşke Selim Yalçınkaya hayatta olsaydı da sadece ona karşı yanlış yaptığımı söyleyip hayatını kaybetmesinde hiçbir suçumun olmadığını keşke herkese açıklasaydı. Selim’in hayatta olabilme ihtimali yok. O zaman benim hayatta olmamın da pek bir anlamı benim için şu anda benim için anlamı yok.” dediği iddia edildi.

Derya Yalçınkaya öldü mü, intihar mı etti? ile ilgili etiketler Derya Yalçınkaya Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.