Derya Uluğ'dan dikkat çeken Altın Kelebek önerisi

'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' Zorlu PSM’de düzenlenen törenle 48. kez sahiplerini buldu. Ödüllerin dağıtılmasının ardından ünlü popçu Derya Uluğ, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, Cem Davran ve Çağla Şıkel'in sunumuyla önceki akşam Zorlu PSM'de gerçekleşen bir törenle dağıtıldı. Ödüllerin verilmesinin ardından 36 yaşındaki şarkıcı Derya Uluğ, Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Şarkıcıların yanı sıra arka planda yer alan aranjör, besteci ve söz yazarlarının da ödüllendirilmesi gerektiğini düşünen Derya Uluğ, önümüzdeki yıl bu alanlarda da kategorilerin açılması gerektiği önerisinde bulundu.


Derya Uluğ yaptığı paylaşımda, ''Ödül alan herkesi tebrik etmekle birlikte, müzik dünyasının harcadığı emeğin karşılık bulduğu alanda kan kaybettiğini görmek üzücü. Bu ülkede şarkılarda büyük payı olan çok önemli aranjörler, besteciler, söz yazarları ve çok emek harcanan kliplere kategori bile açılmaması üzücü. Dilerim önümüzdeki yıllarda en azından kategoriler açılır ve bu alanda ciddi mesai harcayan herkesin emeği taçlandırılır.'' ifadelerini kullandı.

 derya uluğ - altın kelebek

*48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde, ''En İyi Erkek Şarkıcı'' ödülünün sahibi Edis, ''En İyi Kadın Şarkıcı'' ödülünün sahibi ise Zeynep Bastık oldu.

*''En İyi Arabesk Fantezi Müzik Kadın Şarkıcı'' ödülünün sahibi Ebru Yaşar, ''En İyi Arabesk Fantezi Müzik Erkek Şarkıcı'' ödülünün sahibi ise Bilal Sonses oldu.

*Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ''En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı'' ve ''Yılın Şarkısı Ödülü'' KÖFN'ün oldu.

*''En İyi Rapçi'' ödülü Sefo'ya verildi.

*''En İyi Müzik Grubu'' Dedublüman oldu.

 

 

Derya Uluğ'dan dikkat çeken Altın Kelebek önerisi ile ilgili etiketler Derya Uluğ Altın Kelebek Pantene Altın Kelebek Ödülleri Ödül Töreni Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.