Derya Uluğ ile sevgilisi Asil Gök'ten kötü haber! Koronavirüs testleri pozitif çıktı

'Kanunlar Gibi', 'Okyanus', 'Sana Çıkıyor Yollar', 'Ah Zaman' gibi şarkıları dillere dolanan müzisyen Derya Uluğ koronavirüse yakalandı. Uluğ'un uzun zamandır aşk yaşadığı meslektaşı Asil Gök'ün de koronavirüs testi pozitif çıkınca ikili birlikte aynı evde karantinaya girdi.

Geçtiğimiz haftalarda fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan Derya Uluğ sevenlerini korkutmuştu. 8 saat yoğun bakımda tutulan Uluğ sağlık durumu hakkında bilgi vererek şu açıklamayı yapmıştı: ''Kadınsal bir sağlık problemi ile gittiğim hastanede ameliyata alındım. Ufak bir operasyon geçirdim. Şu an gayet iyiyim. Evde istirahat ediyorum.''


KORONAVİRÜSE YAKALANDILAR

Kısa sürede eski sağlığına kavuşan ve sahnelere hızlı bir dönüş yapan Derya Uluğ hayranlarını endişelendirdi. Uzun süredir birlikte olduğu, kendisi gibi müzisyen sevgilisi Asil Gök ile mutlu ilişkisi devam eden şarkıcı Derya Uluğ'un koronavirüs testi pozitif çıktı. Sevgilisiyle birlikte kendisi de koronavirüse yakalanan Asil Gök kötü haberi sosyal medyadan verdi.

38 yaşındaki piyanist Asil Gök, 35 yaşındaki sevgilisi Derya Uluğ ile birlikte birlikte çekilen fotoğraf karesini ''Covid covide karşı'' notuyla Instagram'dan yayınladı.

Derya Uluğ ile sevgilisi Asil Gök'ten kötü haber! Koronavirüs testleri pozitif çıktı

Derya Uluğ da sevgilisinin bu paylaşımına kendi Instagram hesabında yer verdi. PCR test sonuçları pozitif çıkan ikili birlikte aynı evde karantinaya girdi.

Derya Uluğ ile sevgilisi Asil Gök'ten kötü haber! Koronavirüs testleri pozitif çıktı


Sevgilsiyle ne zaman evlenecekleri ve anne olmak isteyip istemediği sorusuna Derya Uluğ, "İlişkiler için kritik olan, sürekli beraber vakit geçirilen pandemi sürecini ilişkimizde sorunsuz atlattık, atlatmaya devam ediyoruz. Bu süreci birlikte şarkılar üreterek geçiriyoruz. Acelemiz yok mutluyuz. Küçük yaştan beri hiç anne olma gibi bir hayalim olmadı ama bu yıllar geçtikçe değişen bir düşünceymiş. Ben kendimi henüz hazır hissetmiyorum." şeklinde yanıt vermişti.

 

Derya Uluğ ile sevgilisi Asil Gök'ten kötü haber! Koronavirüs testleri pozitif çıktı ile ilgili etiketler Derya Uluğ Sosyal Medya Instagram asil gök covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.