Derya Tuna kimdir? 4 Kadın Zamanı sunucusu Derya Tuna kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Kimin eski eşi?

Derya Tuna kimdir? Demirören grubuna geçtikten sonra ekranda büyük değişim yaşayan Kanal D'de yeni bir sabah programı başlıyor. 4 Kadın Zamanı adlı yapımda Derya Tuna, Seda Akgül, Eylül Öztürk ve Hande Ataizi magazin gündemini konuşacak. Bu gelişmelerin ışığında vatandaşlar sunuculardan Derya Tuna'nın hayatını merak ediyor. Peki Derya Tuna kimdir? 4 Kadın Zamanı sunucusu Derya Tuna kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Kimin eski eşi? Detaylar haberimizde...

Derya Tuna kimdir? Demirören grubuna geçtikten sonra ekranda büyük değişim yaşayan Kanal D'de yeni bir sabah programı başlıyor. 4 Kadın Zamanı adlı yapımda Derya Tuna, Seda Akgül, Eylül Öztürk ve Hande Ataizi magazin gündemini konuşacak. Bu gelişmelerin ışığında yurttaşlar sunuculardan Derya Tuna'nın hayatını merak ediyor. Peki Derya Tuna kimdir? 4 Kadın Zamanı sunucusu Derya Tuna kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Kimin eski eşi? Detaylar haberimizde...

Derya Tuna kimdir? 4 Kadın Zamanı sunucusu Derya Tuna kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Kimin eski eşi?

DERYA TUNA KİMDİR ?

Derya Tuna,1965 yılında 4 kız, 1 erkek kardeşli, kalabalık bir ailenin ama çok mutlu bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Derya Tuna, İbrahim Tatlıses ile tanıştığı yıllarda o dönem ikinci sınıf bir şarkıcı olarak Yenikapı'daki gazinolarda sahneye çıkan "uvertür" şarkıcıdır. İbrahim Tatlıses,1983'te Günah filmini çekerken tanıştığı Derya Tuna'yla ilişkisinden "İdo" (İbrahim) adında bir oğlu oldu.

Tatlıses, Derya Tuna ile birlikte yaşamaya başlar, Tuna'nın kısa süren sahne hayatı da sona erer. Derya Tuna, daha sonra bir ya da iki filmde daha oynar Tatlıses'le birlikte, o kadar. 1983 yılında 'Günah', 85'te 'Yalnızım' ve 87'de 'Gülüm Benim' filmlerinde İbrahim Tatlıses'in karşısında yer aldı Derya Tuna.

Derya Tuna, "uvertür" olarak başladığı iş hayatına 20 yıllık aradan sonra, bir magazin dergisine "köşe yazarı" olarak geri döndü, bir röportajda, 'Keşke İbrahim Bey'in evlenme teklifini kabul etseydim, hayatım keşkelerle dolu' demiş. İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna çifti beraberliklerinin 18'inci yılında yollarını 2001 de ayırdı.

İbrahim Tatlıses'i sinir etmek için sahneye (Günay Restoran) çıkmaya karar verdiği o yıllarda, transparan giyindiği için 14 Ekim 2002'de Hüseyin Bozan tarafından bacağından vurulmuştur. Uğur Yücel ile bir projede olmak istiyor. Erkekleri ilgilendirecek bir ticaret işine girmeyi de düşünüyor. Daha sonra da yoksullar için büyük bir AŞEVİ açacağını söylüyor.

Derya Tuna kimdir? 4 Kadın Zamanı sunucusu Derya Tuna kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Kimin eski eşi? ile ilgili etiketler Derya Tuna Kanal D 4 kadın zamanı Demirören
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.